Ζαγόρι: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε εργάτης που καταπλακώθηκε από χώματα
Ένα ακόμη άτομο έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/5) στην Πυροσβεστική και την 5η ΕΜΑΚ, που επιχείρησαν στην Αρίστη Ζαγορίου για τον απεγκλωβισμό ενός εργάτη, ο οποίος καταπλακώθηκε από όγκο χωμάτων.
Οι κάτοικοι της περιοχής, που είδαν τι συνέβη, βοήθησαν έναν ακόμα εργάτη να βγει από τα χώματα, που τον είχαν πλακώσει.
Στη συνέχεια, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Δούλευαν σε έργο για το αποχετευτικό δίκτυο
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν μάχη με τον χρόνο απομακρύνοντας χώματα και αδρανή υλικά, με τα οποία είχε καταπλακωθεί ο άτυχος άνδρας, ωστόσο τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του.
Σημειώνεται ότι οι δυο εργάτες δούλευαν σε έργο για το αποχετευτικό δίκτυο της περιοχής.
Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το εργατικό δυστύχημα δεν είναι ακόμη γνωστές.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι αποκολλήθηκε βράχος και χώματα που καταπλάκωσαν τους δύο εργάτες, ενώ άλλες πληροφορίες λένε ότι «κόπηκε» ο δρόμος και η άσφαλτος και καταπλάκωσε τους δύο εργαζόμενους.
- ΛΔ Κονγκό: Αμείωτοι οι βομβαρδισμοί παρά την ειρηνευτική συμφωνία – «Εκρήγνυνται πάνω από τα σπίτια»
- Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο άλλαξε το όνομά της πριν από 18 χρόνια
- Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη αύριο στα Μέγαρα για την καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική
- Κλήρωση: Δείτε ποιοι είναι οι 12 όμιλοι του Μουντιάλ 2026 (pic)
- Μαρουάν Μπαργούτι: Η οικογένεια του ηγέτη της Φατάχ καταγγέλλει ότι υφίσταται βασανιστήρια στο Ισραήλ
- Θεσσαλονίκη: Αγρότες έντυσαν με… λαμπιόνα τα τρακτέρ τους – Χριστούγεννα στα μπλόκα

