
Μέρος του προγράμματος οι Σλούκας και Χουάντσο, ανεβάζουν στροφές ενόψει του Final 4
Οι Κώστας Σλουκας και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ όπως όλα δείχνουν θα είναι κανονικά διαθέσιμοι για το Final 4 της Euroleague.
Ευχάριστα νέα έρχονται από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού AKTOR, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Final Four της Euroleague και του ημιτελικού με τη Φενέρμπαχτσε (24/5,19:00).
Μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος έπειτα και από τη δεύτερη νίκη επί του ΠΑΟΚ (99-96) το βράδυ του Σαββάτου (18/5), οι πράσινοι επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, σε αυτή τη μίνι προετοιμασία ενόψει της μεγάλης ευρωπαϊκής γιορτής στο Βερολίνο το τριήμερο 24 με 26 Μαΐου.
Ο Εργκίν Αταμάν είδε τους Κώστα Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να ανεβάζουν «στροφές», ακολουθώντας μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης.
Να θυμίσουμε πως τόσο ο Έλληνας γκαρντ, όσο και ο Ισπανός φόργουορντ είχαν ταλαιπωρηθεί από θλάση στην γάμπα, με αποτέλεσμα να απουσιάσουν και από τα δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα play-offs της Stoiximan Basket League. Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, άπαντες προπονήθηκαν κανονικά χωρίς απρόοπτα και προβλήματα.
Το πρόγραμμα του Final 4
Τις επόμενες ημέρες οι τέσσερις ομάδες που θα αγωνιστούν στο φετινό Final-4 θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο, όπου την Παρασκευή (24/5) θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί. Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Φενερμπαχτσέ (19:00) και στον δεύτερο ο Ολυμπιακός τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00). Οι νικητές των δύο παιχνιδιών θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής στις 20:00. Οι ηττημένοι θα παίξουν στον μικρό τελικό, που θα γίνει τρεις ώρες νωρίτερα (17:00).
- Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στην Ιόνια Οδό
- Πληθωρισμός ΗΠΑ: Εκτόξευση στο 3,3% τον Μάρτιο – Στο 10,9% ο πληθωρισμός ενέργειας
- Στην Αυστρία για την πρόκριση στο Euro 2026 η Εθνική χάντμπολ των γυναικών
- Επιστρέφει το «Trainspotting» με αφορμή τα 30α του γενέθλια
- Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Παπαδάκος
- Αυξημένη σε σχέση με πέρσι η έξοδος του Πάσχα από την Αττική στις εθνικές οδούς


