Κιλκίς: Συνελήφθη 25χρονος που έκρυβε σε αποθήκη συσκευές εκτόξευσης φωτοβολίδων
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ομάδας Κρατικής Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς
Συνελήφθη χθες Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου το μεσημέρι σε χωριό της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς ένας 25χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων.
Ο 25χρονος διαπιστώθηκε να κρύβει σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε δύο συσκευές εκτόξευσης πολλαπλών φωτοβολίδων των 100 βολών και μία συσκευή εκτόξευσης πολλαπλών φωτοβολίδων των 16 βολών, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ομάδας Κρατικής Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.
Εξιχνιάστηκε απάτη στη Φλώρινα
Ακόμη, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Αμυνταίου, υπόθεση απάτης και παράνομης πρόσβασης σε σύστημα πληροφοριών ή δεδομένων, που τελέστηκε τέλη Νοεμβρίου 2023, σε περιοχή της Φλώρινας.
Στις 28 Νοεμβρίου του 2023, δύο γυναίκες, ηλικίας 47 και 59 ετών, κατήγγειλαν ότι εξαπατήθηκαν, καθώς έπειτα από επικοινωνία που είχαν, μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, με άτομο, το οποίο είχε αποκτήσει παράνομη πρόσβαση στο προφίλ λογαριασμού φιλικού τους προσώπου και προσποιούμενο τον υποτιθέμενο φίλο τους, έπεισαν αυτές να αγοράσουν προπληρωμένες κάρτες, συνολικής αξίας 700 ευρώ και να αποστείλουν τους κωδικούς των καρτών, τις οποίες και εξαργύρωσε.
Μετά από έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 34χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη και παράνομη πρόσβαση σε σύστημα πληροφοριών ή δεδομένων.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
- Πάτρα: Άγρια επίθεση σε μητέρα τριών παιδιών – Την ξυλοκόπησαν και την πέταξαν σε χαντάκι
- Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ: «Τάδε Εφη Ξένου» – 25 χρόνια πολιτικής ιστορίας με μολύβι και χαρτί
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα στο Μπρούκλιν – Νεκρή 41χρονη τρανς από τον εραστή της
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας


