Πέθανε η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Μ. Σάββατο στις 11 π.μ. στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.
Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε με μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η αδελφή της δημοσιογράφου.
Η ανάρτηση της αδερφής της
«Η Ναυσικά μας, η αγαπημένη μας αδελφή ταξιδεύει στη χώρα των αγγέλων. Το νησί της Ναυσικάς, η εκπομπή που χρόνια δέσποζε στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, σώπασε. Η σιγή εκκωφαντική.
Ο πόνος αβάσταχτος. Αύριο στις 11.00 π.μ. θα της πούμε το τελευταίο “αντίο” στη Μητρόπολη. Κατόπιν, η ταφή θα γίνει στα πατρογονικά εδάφη στον Ελαφότοπο Ζαγορίου. Ναυσικώ σ’ αγαπούμε απέραντα και για πάντα» γράφει τρυφερά η αδελφή της αείμνηστης δημοσιογράφου, Κατερίνα Γκράτσιου.
Ποια ήταν η δημοσιογράφος
Η Ναυσικά Γκράτσιου εργάστηκε στον χώρο της δημοσιογραφίας σε εφημερίδες, περιοδικά τηλεόραση και ήταν γνωστή από την ενημερωτική, καθημερινή της εκπομπή λόγου.
Αποτελούσε μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης ενώ έκανε την εκπομπή «Το νησί της Ναυσικάς» από τη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης FM 100 με έμφαση στη δημιουργική καθημερινότητα, στη χαρά, στη ζωή και τους πρωταγωνιστές της.
- Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Επεισοδιακή η δίκη Κορκονέα στον Άρειο Πάγο
- Η Μπαρτσελόνα υπογράφει νέο 10ετές συμβόλαιο με τη Euroleague – Ακολουθούν Ρεάλ και Φενέρ
- Καραχάλιος για Καρυστιανού: «Την έχει μαγέψει η Γρατσία, την έχουν παγιδέψει με τους αστρολογικούς χάρτες»
- Σε δίκτυο φορέων για την διαχείριση σοβαρών φαινομένων που απειλούν τα παιδιά εντάχθηκε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας
- Συμφωνία ΕΕ-Mercosur: Τόσος χαμός μόλις για 0,05% ανάπτυξη;
- Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν: Ο «τελικός πρόκρισης» του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA


