Η Πάρις Χίλτον φωτογραφίζεται γυμνή
Η Πάρις Χίλτον φωτογραφίζεται γυμνή και φοράει μόνο τα απαραίτητα αξεσουάρ της.
Η Πάρις Χίλτον σε μια άκρως αισθησιακή φωτογράφιση, ποζάρει εντελώς γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού flaunt. Η 43χρονη χρυσή κληρονόμος, που φωτογραφίζεται γυμνή, επέλεξε μόνο φανταχτερά αξεσουάρ οίκων μόδας όπως ο Versace και ο Saint Laurent για να ολοκληρώσουν την εντυπωσιακή εικόνα.
Η μητέρα δυο παιδιών εκτός από τις πικάντικες φωτογραφίες παραχώρησε και συνέντευξη στο περιοδικό Flaunt όπου μίλησε για την πιο ευάλωτη πλευρά του εαυτού της και για τη δικαίωση που αισθάνεται για τις στιλιστικές της επιλογές.
«Βλέπω τον έρωτα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από ό,τι πριν. Πριν είχα περάσει τόσα τραύματα και πόνο και είχα χτίσει ένα τόσο μεγάλο τείχος γύρω από την καρδιά μου που δεν άφηνα κανέναν να μπει μέσα. Μόνο όταν ήμουν με τον σύζυγό μου ένιωθα τόσο ασφαλής που έκανε αυτούς τους τοίχους να πέσουν. Τώρα με το αγοράκι μου και το κοριτσάκι μου, νιώθω αυτή την αγάπη που δεν είχα νιώσει ποτέ πριν. Είμαι τόσο ευγνώμων που τον βρήκα σε αυτή την τέλεια στιγμή της ζωής μου», επισημαίνει χαρακτηριστικά η Πάρις Χίλτον.
Η Πάρις Χίλτον σχολιάζει παράλληλα την έκταση της επιρροής της. «Όταν μετακόμισα στη Νέα Υόρκη, δεν είχα στυλίστα. Ήμουν απλώς πολύ original και μπροστά από την εποχή μου με τη μόδα και τον τρόπο που σκεφτόμουν. Ήμουν πάντα ριψοκίνδυνη και ακολουθούσα αυτό που ένιωθα. Τώρα οι άνθρωποι έρχονται και μου λένε εσύ εφηύρες το Y2K fashion, είσαι το blueprint, είσαι μητέρα» σημειώνει χαρακτηριστικά.
Τα εύσημα που παίρνει η Πάρις Χίλτον
Δύο δεκαετίες μετά την άνοδό της, η Πάρις Χίλτον νιώθει δικαιωμένη για επιλογές για τις οποίες ένιωθε παρεξηγημένη εκείνη την εποχή. «Κοίτα τον τρόπο με τον οποίο ντύνεται η Πάρις Χίλτον» θυμάται να γράφεται σε tabloid. «Τώρα βλέπω όλα τα πράγματα που θα είχα πρόβλημα να φορέσω τότε ως τεράστια κομμάτια σε πασαρέλες από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές. Μου αρέσει που οι άνθρωποι επιτέλους μου δίνουν εύσημα που μου αξίζουν» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2026 και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]
- Ύπνος στον αέρα; 4 απίστευτες μέθοδοι που χρησιμοποιούν τα ζώα για να κοιμηθούν ακίνδυνα




