ΗΠΑ: Καθηγητής ξυλοκόπησε άγρια μαθητή του επειδή τον αποκάλεσε «νέγρο»
Ο εκπαιδευτικός απομακρύνθηκε από τη θέση του και πλέον του απαγορεύτηκε να διδάσκει στην περιοχή.
Απίστευτες σκηνές βίας εξελίχθηκαν στο Valley High School του Λας Βέγκας την περασμένη Τρίτη, όταν αναπληρωτής εκπαιδευτικός ξυλοκόπησε άγρια μαθητή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος γρονθοκόπησε και χαστούκισε τον νεαρό επειδή τον αποκάλεσε με το ρατσιστικό χαρακτηρισμό «νέγρο».
Στο βίντεο φαίνεται η έκρηξη του ο Ρεκουόν Σμιθ όταν ρίχνει στο έδαφος τον μαθητή με αποτέλεσμα τη σωματική του βλάβη.
Σύλληψη
Μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο αστυνομικοί συνέλαβαν και τον εκπαιδευτικό και τον μαθητή με την τοπική αστυνομία να επιβεβαιώνει ότι ο αναπληρωτής καθηγητής απομακρύνθηκε από τη θέση του και πλέον του απαγορεύτηκε να διδάσκει στην περιοχή.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο μαθητής νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο και αναρρώνει μετά την επίθεση που δέχθηκε.
Ο 27χρονος εκπαιδευτικός κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για ξυλοδαρμό που προκάλεσε σημαντική βλάβη σε μαθητή και κρατείται με εγγύηση 9.000 δολαρίων ενώ η δίκη του έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Παρασκευή.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:
TEACHER-STUDENT FISTFIGHT
Police arrested a substitute teacher in Vegas after throwing punches, knocking a student to the ground. What the district is saying and more on the investigation: https://t.co/3u3o1R6uVA pic.twitter.com/HGr8GQkTBN
— Ryan Smith (@RyanReports) April 26, 2024
- Τρόμος σε τουρνουά τένις στα ΗΑΕ: Παίκτες φεύγουν τρέχοντας το κορτ μετά από επίθεση drones (vid)
- Ιράν: Οι βομβαρδισμοί προκαλούν τρόμο στην Τεχεράνη, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις για διαδηλώσεις κατά του καθεστώτος
- «Νεκρός ο Κουέιντιν Ταραντίνο από πυρά του Ιράν στο Ισραήλ» – Ένα fact check
- H COSMOTE TELEKOM Χρυσός Χορηγός των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ μέχρι το 2030
- Ερντογάν: Επιδεινώνεται η αστάθεια στην περιοχή, η Τουρκία συνεχίζει αποφασιστικά για την ειρήνη
- Η Βρετανία στέλνει το αντιτορπιλικό HMS Dragon και ελικόπτερα στην Κύπρο


