
Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ ορκίζεται να απαντήσει στην επίθεση του Ιράν
Ανώτερος Ισραηλινός αξιωματούχος δηλώνει: «Θα απαντήσουμε στην επίθεση των Ιρανών»
Απάντηση στην επίθεση του Ιράν σχεδιάζει το Ισραήλ, σύμφωνα με ανώτερο Ισραηλινό αξιωματούχο.
«Το Ισραήλ υπόσχεται να απαντήσει στην πρωτοφανή ιρανική επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον του», αναφέρει το Channel 12, επικαλούμενο υψηλόβαθμο Ισραηλινό αξιωματούχο.
Όπως τονίζει, μάλιστα, το ισραηλινό κανάλι, ο ανώτερος Ισραηλινός αξιωματούχος υπόσχεται μια «άνευ προηγουμένου απάντηση» στην επίθεση του Ιράν και προτρέπει τους Ισραηλινούς να μην πάνε για ύπνο, λόγω των όσων θα ακολουθήσουν.
Δεκάχρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά στο Ισραήλ
Ένα 10χρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά από θραύσματα πυραύλου αναχαίτισης κατά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, σύμφωνα με την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης του Τελ Αβίβ.
Το αγόρι τραυματίστηκε στην περιοχή Νεγκέβ του νότιου Ισραήλ από θραύσματα πυραύλου που εκτοξεύτηκε για να αναχαιτίσει ιρανικό βλήμα, δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης Magen David Adom (MDA) του Ισραήλ σε συνεργάτη του CNN και στο ισραηλινό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Channel 11.
Το αγόρι υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι και δεν είχε τις αισθήσεις του, ανέφερε η MDA σε μεταγενέστερη ανακοίνωσή της. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία.
Η MDA είχε δηλώσει προηγουμένως ότι δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς που να προκλήθηκαν άμεσα από ιρανικά πλήγματα στο Ισραήλ.
- Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της μετά το εξιτήριο
- «Φρένο» σε νέα airbnb σε Χερσόνησο, Μάλια, Νέα Κυδωνία
- Συγκινητική ανάρτηση του Ντόρσεϊ για τον γιο του: «Μου ζήτησες 40, θα κρατήσω την υπόσχεσή μου!» (vids)
- Μετέωρα: Βίντεο σοκ από την πτώση 65χρονης στο κενό
- Bαρομετρικό χαμηλό για τον Τσιτσιπά: Το αρνητικό 12άμηνο, η καθίζηση και το άδηλο μέλλον (vids)
- «Girls & Boys» με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη: Για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα



