
ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν θα απευθύνει διάγγελμα
Παγκόσμιος συναγερμός μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο αμερικανός πρόεδρος δεν θα απευθύνει διάγγελμα, διαψεύδοντας την πληροφορία που ανέβασε προηγουμένως στο Χ δημοσιογράφος του CNN.
Σύμφωνα με την ανάρτηση ο Τζο Μπάιντεν θα απευθυνόταν στον αμερικανικό λαό μέσα από το Οβάλ Γραφείο το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα Αμερικής)
Συσκέψεις
Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά νωρίτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, θα συναντηθεί με αξιωματούχους του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας στην Αίθουσα Επιχειρήσεων του Λευκού Οίκου, μετά την επιστροφή του από το Ντέλαγουερ.
Ο Λευκός Οίκος προσέθεσε ότι ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν, ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν και ο πρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγός Τσαρλς Κ. Μπράουν, θα είναι μεταξύ αυτών που θα βρίσκονται στην αίθουσα επιχειρήσεων, μαζί με τους Σάλιβαν και Φάινερ.
Επιπλέον, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις και ο προσωπάρχης του Τζο Μπάιντεν, Τζεφ Ζιέντς, «θα παραστούν μέσω βίντεο», ανέφερε ο Λευκός Οίκος.
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό



