Άρης: Να δείξει χαρακτήρα κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Άρης θέλει, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, να βγάλει αντίδραση στο σημερινό (7/4, 19.30) εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ο Άρης βλέπει το σημερινό (7/4, 19.30) εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ως ευκαιρία για να βγάλει αντίδραση, μετά την ήττα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Με την ιδιαιτερότητα, φυσικά, ότι θα αντιμετωπίσει τον συγκεκριμένο αντίπαλο και στον τελικό του Κυπέλλου.
Ο Άκης Μάντζιος δεν άνοιξε τα «χαρτιά» του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στη σημερινή αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και υπάρχουν ερωτηματικά σε συγκεκριμένες θέσεις.
Οι σκέψεις του
Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας στο 4-2-3-1, ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Προβάδισμα για τη θέση στο αριστερό άκρο έχει ο Μοντόγια, ενώ τη διεκδικεί και ο Φεράρι.
Σε ότι αφορά τη μεσαία γραμμή, αν τελικά ξεκινήσει βασικός ο Μάνου Γκαρθία, τότε ο Νταρίντα θα οπισθοχωρήσει και θα είναι ο παρτενέρ του Ζουλ στα χαφ. Στην αντίθετη περίπτωση, αμυντικοί χαφ θα είναι οι Ζουλ και Βερστράτε και ο Νταρίντα θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει (δοκιμάστηκε και ο Ανσαριφάρντ) στη κορυφή της επίθεσης. Τέλος ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Σαμόρα, Σαβέιρο και Παναγίδης διεκδικούν την αριστερή.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει τον Βέλεθ, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ

