Αλμέιδα: «Πρέπει να βελτιωθούμε»
Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να βελτιωθούν.
Η ΑΕΚ μπορεί να προηγήθηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ με δύο γκολ, όμως είδε τους Θεσσαλονικείς να επιστρέφουν και να παίρνουν την ισοπαλία με το τελικό 2-2.
Ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του τόνισε πως το παιχνίδι ήταν υψηλής ποιότητας, ενώ για την Ένωση ανέφερε πως κάποια πράγματα έγιναν καλά και κάποια χρίζουν βελτίωσης.
«Δεν διατηρήσαμε το προβάδισμά μας, κάποια πράγματα πρέπει να βελτιωθούν», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα:
«Καλησπέρα, ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι με δύο ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο έκαναν το δικό τους κομμάτι, αλλά εμείς δε διατηρήσαμε το προβάδισμά μας. Παιζόταν πάνω κάτω η μπάλα. Ο αντίπαλος ισοφάρισε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, κάποια πράγματα έγιναν καλά κάποια πρέπει να βελτιωθούν».
Πόνσε: «Το πρωτάθλημα παραμένει ανοιχτό, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»
Από την πλευρά του ο Εζεκιέλ Πόνσε, που αγωνίστηκε ως αλλαγή αντί του Λιβάι Γκαρσία, ανέφερε: «Όπως είπε και ο προπονητής ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Το πρωτάθλημα παραμένει ανοιχτό πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος, σήμερα και οι δύο παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Η πρόθεσή μας σε όλα τα ματς είναι να μπούμε μέσα για να κερδίσουμε, πρέπει να δουλέψουμε τα λάθη μας και να διεκδικήσουμε σε όλα τα ματς τους τρεις βαθμούς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός.
- LIVE: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός
- Reuters: Εντοπίστηκε σπασμένος σύνδεσμος στις ράγες της Κόρδοβα στην Ισπανία
- Ημέρα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: O απαγορευμένος διαφυλετικός έρωτας του για πρώτη φορά στο φως – Χαμένο home video
- Τυχεροπούλου: Ο πρώτος υπάλληλος του ΟΠΕΚΕΠΕ που αποκάλυψε τις παράνομες επιδοτήσεις, τιμωρήθηκε και τον απειλούσαν
- Άγρια δολοφονία στις φυλακές Κορυδαλλού – Νεκρός Αλβανός βαρυποινίτης
- Μπότες: Οι πιο ζεστές και στυλάτες επιλογές για να βγάλεις τον χειμώνα με άνεση


