Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ένταση μεταξύ Λουτσέσκου και Αλμέιδα μετά την λήξη του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (vid)

Ένταση μεταξύ Λουτσέσκου και Αλμέιδα μετά την λήξη του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (vid)

Σε έντονο ύφος τα είπαν οι Ματίας Αλμέιδα και Ραζβάν Λουτσέσκου στη φυσούνα μετά τη λήξη του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Μπορεί o ΠΑΟΚ να έμεινε πίσω στο σκορ από την ΑΕΚ με 2-0 από τα γκολ των Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ, όμως, ο Δικέφαλος του Βορρά έβγαλε αντίδραση και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) με τους Μπάμπα και Οζντόεφ να σκοράρουν στο στο τελευταίο μισάωρο του ντέρμπι.

Το κλίμα ήταν τεταμένο μετά το τέλος του παιχνιδιού, με τους Αλμέιδα και Λουτσέσκου να τα λένε σε έντονο ύφος στη φυσούνα τη στιγμή που πήγαιναν στα αποδυτήρια.

Δείτε το βίντεο από το έντονο τετ-α-τετ των δύο προπονητών:

Λουτσέσκου: «Η ομάδα έδειξε μέταλλο και νοοτροπία»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του μετά το ματς, τονίζοντας πως οι παίκτες του έδειξαν μέταλλο και νοοτροπία.

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Το 2-0 ήταν ένα… ψεύτικο σκορ με δικά μας, ηλίθια λάθη, από ένα πλάγιο και μία κακή αξιολόγησή μας. Δεν υπήρχαν φάσεις έως τότε. Μετά βγάλαμε μεγάλη αντίδραση, παίζοντας απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, δύσκολο γήπεδο και τον καλύτερο προπονητή της ιστορίας της.

Μου άρεσε που μετά το 2-2 που βγήκαμε μπροστά για να πάρουμε τη νίκη, δείχνοντας τη νοοτροπία της ομάδας. Το αποτέλεσμα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε γιατί έχουμε ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, τίποτα παραπάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά στο flash interview ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024