
Εξελίξεις με Χεζόνια και Παναθηναϊκό – Τι λένε οι Γερμανοί
Γερμανικό ρεπορτάζ αναθερμαίνει την υπόθεση Μάριο Χεζόνια και Παναθηναϊκού
Νέο δημοσίευμα συνδέει ξανά τον Παναθηναϊκό με τον Μάριο Χεζόνια.
Ο Γερμανός δημοσιογράφος μετέφερε, Ρούπερτ Φάμπιγκ, μετέφερε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο «Χ» Τις δικές του πληροφορίες αναφορικά με το μέλλον του Κροάτη φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης.
Τι αναφέρουν στη Γερμανία για Χεζόνια
Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ρεπόρτερ, επικαλούμενος πηγές από το εσωτερικό του Παναθηναϊκού, ο Χεζόνια είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στους «πράσινους» την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Κροάτης φέρεται να έχει μιλήσει ήδη με τους ανθρώπους του τριφυλλιού και να «ψήνεται» πολύ να επιστρέψει στην ομάδα.
«Το ενδεχόμενο να πάει ο Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν είναι μια πολύ μεγάλη πιθανότητα, μόλις μου είπε μια πηγή από την ομάδα», έγραψε ο Φάμπιγκ.
- Μωβ και καφέ μέδουσες κατακλύζουν τις θάλασσες του ευβοϊκού κόλπου – Ανησυχία από τους κατοίκους
- Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για το δεύτερο βήμα προς το Final-4
- Ιαπωνία: Τραυμάτισε με σφυρί δύο παιδιά και ψέκασε με άγνωστη ουσία αστυνομικούς
- Τσίπρας: Ιούνιο το κόμμα – το αντι-δίλημμα της σταθερότητας – άνοιξε παράθυρο στους πρώην συντρόφους
- Εκτοξεύτηκε πάνω από τα 125 δολ. το πετρέλαιο – Τι εκτιμούν οι αναλυτές
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Φάνη Μουρατίδη


