Λαρεντζάκης: «Έπρεπε να πάρω τη φανέλα του Τεόντοσιτς, τιμή μου που έπαιξα απέναντί του»
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Μίλος Τεόντοσιτς.
Ο Ολυμπιακός έφυγε με ένα υπερπολύτιμο διπλό από το Βελιγράδι και την έδρα του Ερυθρού Αστέρα, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να μιλά στη «meridiansport» και να αναφέρεται στο παιχνίδι.
Ο Έλληνας γκαρντ τοποθετήθηκε για τους τραυματίες των Ερυθρόλευκων, για τον Μίλος Τεόντοσιτς, αλλά και για τον προπονητή των Σέρβων, Γιάννη Σφαιρόπουλο.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:
Για το ματς και τον αντίπαλο στα πλέι οφ: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, μας εξασφάλισε τα πλέι οφ. Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι».
Για τον Τεόντοσιτς: «Ο Μίλος είναι σπουδαίος παίκτης. Μου αρέσει το στιλ του και τον σέβομαι πολύ. Κάπου διάβασα ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία του σεζόν, οπότε έπρεπε να πάρω μια φανέλα. Ήμουν πολύ μικρός για να τον γνωρίσω όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό, αλλά θυμάμαι τρελές πάσες και σπουδαία παιχνίδια. Μου αρέσει πολύ ως παίκτης, τιμή μου που έπαιξα απέναντί του».
Για τους Μιλουτίνοφ – Πετρούσεφ: «Ο Νίκολα είναι καλός μου φίλος. Επιτέλους επέστρεψε. Πιστεύω ότι θα γυρίσει στο επόμενο παιχνίδι, που θα είναι ένα μεγάλο όπλο για εμάς. Ο Φιλίπ επιστρέφει από τραυματισμό και θα είναι σύντομα κοντά μας. Έχει μεγάλο ταλέντο και δυνατότητες και μας βοηθάει πολύ»
Για τον Σφαιρόπουλο: «Είναι πολύ καλός προπονητής. Έχει υπέροχες ιδέες για το μπάσκετ. Ήρθε στον Ερυθρό Αστέρα στα μέσα της σεζόν, κάτι που δεν είναι εύκολο και πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν θα είναι πολύ καλύτερος από φέτος».
Για τον Μπολομπόι: «Παίζει πολύ καλά, γιατί είναι μεγάλος παίκτης. Τον σέβομαι ως παίκτη, αλλά και ως άνθρωπο. Είχε διαφορετικό ρόλο στον Ολυμπιακό και όσο έπαιζε για εμάς έδωσε το 100% και μας βοήθησε πολύ να φτάσουμε στον τελικό της Euroleague».
Για τους οπαδούς Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα: «Ξέρω πως οι οπαδοί έχουν έναν αδελφικό δεσμό. Στο Βελιγράδι το κοινό είναι πάντα φιλικό απέναντί μας και τους ευχαριστώ».
- Εξεταστική: Αρνείται να καταθέσει πάλι ο «Φραπές» – Δικαίωμα στη σιωπή επικαλείται ο Ξυλούρης
- «Απάτητα βουνά» ο Πάρνωνας και τα Τζουμέρκα
- Άννα Βίσση: Η τελευταία μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
- Οι Σπερς «καθάρισαν» τους Λέικερς, η Οκλαχόμα έκανε ρεκόρ και τώρα… ημιτελικοί στο NBA Cup (vids)
- Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 90χρονος ακινητοποίησε σκύλο με χαρτοταινία και τον έθαψε ζωντανό
- Φοινικούντα: «Ο θείος μου είχε καταλάβει ότι κάποιος θέλει το κακό του» – Τι λέει η ανιψιά του 68χρονου ιδιοκτήτη


