
Βραβεύτηκε η Ρούλα Κορομηλά για την προσφορά της στο νησί της Σύρου
Οι άνθρωποι της Σύρου τίμησαν τη Ρούλα Κορομηλά για την προσφορά της στο νησί.
Βραβεία για την προσφορά τους στο νησί της Σύρου έλαβαν η Ρούλα Κορομηλά, ο Βαγγέλης Περρής και ο Γιώργος Πρίντεζης, σε τιμητική εκδήλωση που έγινε προς τιμήν τους.
«Οι μνήμες είναι τόσο έντονες από την εκπομπή που έκανα στη Σύρο το 1995. Με τον Βαγγέλη Περρή, μοιραστήκαμε μεγάλες επιτυχίες και προσωπικά θέματα. Αν δεν τον είχα δε θα μπορούσα να πορευτώ καλά», είπε η λαμπερή παρουσιάστρια.
Το ευχαριστώ από τη Ρούλα Κορομηλά
«Αφιερώνω την βραδιά σε όλους τους ανθρώπους που από το 1995 και για 6 χρόνια πηγαίναμε συνέχεια στη Σύρο γι’ αυτό πρόγραμμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο στη Σύρο που με θεωρούν δικό τους άνθρωπο», συμπλήρωσε.
«Μέχρι να γίνει το ‘Μπράβο’ στη Σύρο, δεν είχε γεμίσει ποτέ η πλατεία από κόσμο. Πρωθυπουργός στην καρδιά μας βγήκε η Ρούλα Κορομηλά», είπε ο Βαγγέλης Περρής.
- Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια
- Λάμψη Μουζακίτη με μια ακόμα κορυφαία διάκριση
- «Γνήσια κακός άνθρωπος, χειρότερος και από τον Τζέφρι Έπσταϊν» – Πώς ο Μάικλ Τζάκσον τελικά νίκησε
- Nεολαία και (ψηφιακή) πολιτική: Δεν συγκινεί τα ελληνόπουλα η online συμμετοχή στα κοινά
- Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας και τον καθαρισμό οικοπέδων – Οι αλλαγές και τα πρόστιμα
- Κρήτη: Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στις φυλακές Αγυιάς Χανίων – Στο νοσοκομείο 7 άτομα από τους καπνούς




