Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νανά Παλαιτσάκη για Ρούλα Κορομηλά: «Πριν την αποθεώσουν την αρνήθηκαν»

Νανά Παλαιτσάκη για Ρούλα Κορομηλά: «Πριν την αποθεώσουν την αρνήθηκαν»

Η Νανά Παλαιτσάκη σχολίασε τις αποκαλύψεις της Ρούλας Κορομηλά για το σκληρό πρόσωπο του Τύπου.

Σε μία αποκάλυψη για όσα συνέβαιναν πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες προχώρησε η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, στο παρελθόν είχε δεχτεί σκληρή κριτική από τον Τύπο της εποχής, ο οποίος την είχε κατονομάσει ως η «κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης».

«Έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο, που δεν έχει φάει καμία συνάδελφός μου. Έχω φάει τέτοια λάσπη, μιλάμε για bullying… Ας ρωτήσουν εμένα τι σημαίνει bullying! Έχω χτυπηθεί κάτω σαν χταπόδι από τον Τύπο», είπε η Ρούλα Κορομηλά στον Κώστα Τσουρό.

«Τότε έβγαιναν οι κριτικοί και μας έκαναν να κλαίμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, να κλαίνει οι γονείς μας κι εμείς, για γεγονότα που δεν υπήρξαν ποτέ. Τα κατασκεύαζαν οι καλοθελητές που βρίσκονταν δίπλα μας κι εάν δεν τους κάνεις το χατίρι… Με μαζεύανε. Έκλαιγα στα καμαρίνια, υπέφερα. Ο Σαρτίνι, που ήταν σύντροφός μου, μου έλεγε να ηρεμήσω γιατί θα αρρωστήσω».

«Πριν την αποθεώσουν την αρνήθηκαν»

Με τη σειρά της η Νανά Παλαιτσάκη σχολίασε πως η Ρούλα Κορομηλά είχε δεχτεί σκληρά πυρά από τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, ωστόσο οι τηλεθεατές λάτρεψαν και αποθέωσαν την παρουσιάστρια.

«Την θεωρούσαν ένα εξαιρετικό λαϊκό άτομο, που δεν ήταν… «ικανό» για την εποχή εκείνη να φιλοξενήσει ανθρώπους που ήταν πολιτικοί ή τραγουδιστές. Την σνομπάριζαν», είπε για τους κριτικούς της εποχής.

«Ο κόσμος της πετούσε τάματα. Η Ρούλα περπατούσε, το θυμάμαι, και της φιλούσαν τα χέρια, την υποδέχονταν σαν να ήταν η Μαντόνα. Πριν φτάσει σε αυτή την αποθέωση την αρνήθηκαν και την κριτίκαραν πολύ άσχημα. Η Ρούλα Κορομηλά ήταν ευαίσθητη και έδινε χώρο στο να απαντά και να στενοχωριέται», αποκάλυψε η Νανά Παλαιτσάκη.

Δείτε το βίντεο

*Πηγή φωτογραφίας: NDP PHOTO

Sports in

Η παράδοση που… διχάζει το ελληνικό μπάσκετ (vids)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να την διατηρήσει και ο Ολυμπιακός να τη σπάσει...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024