Κρήτη: Βρήκαν γιγάντιο πύθωνα σε χωράφι
Δεν πίστευαν στα μάτια τους δύο άνδρες στο Ηράκλειο - Εντόπισαν ξαφνικά το τεράστιο φίδι
Δεν πίστευαν στα μάτια τους δύο άνδρες, οι οποίοι βρέθηκαν σε χωράφι γνωστού τους ατόμου, στην περιοχή του Εσταυρωμένου, στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν στην προσπάθειά τους να δέσουν το άλογό τους, έπεσαν πάνω σε μία τεράστια σακούλα.
Βρήκαν γιγάντιο πύθωνα σε χωράφι στην Κρήτη – Υπολογίζεται σε μήκος περίπου 5 μέτρα
Σύμφωνα με το neakriti.gr, έκπληκτοι άνοιξαν τη σακούλα και αντίκρισαν έναν τεράστιο πύθωνα νεκρό.
Ο πύθωνας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το τοπικό μέσο ενημέρωσης, υπολογίζεται σε μήκος περίπου 5 μέτρα.
Νεκρό το ζώο
Μάλιστα σύμφωνα με τους άνδρες, το ερπετό είχε πρόσφατα καταλήξει.
Πού απαντώνται τα συγκεκριμένα ερπετά
Πύθωνας είναι γένος ανιοβόλων φιδιών που ανήκουν στην οικογένεια των πυθωνιδών και στην τάξη των φολιδωτών ερπετών. Απαντώνται στην Αφρική και στην Ασία. Σήμερα αναγνωρίζονται επτά συνολικά είδη. Η κοινή του ονομασία είναι πύθωνας. Το μήκος του κυμαίνεται, ανάλογα με το είδος, από μερικά εκατοστά μέχρι 10 μέτρα.
Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν έχουν αδένες με δηλητήριο και σκοτώνουν τη λεία τους σφίγγοντάς την με τις δυνατές σπείρες τους. Από τα επτά είδη επικίνδυνο για τον άνθρωπο είναι ο «πύθων ο δικτυωτός», ο οποίος ζει στις ζούγκλες της Μαλαισίας και της Μιανμάρ. Το βάρος αυτού του πύθωνα μπορεί να φθάσει τα 120 κιλά.
- Το Ιράν θα χρειαστεί να ξεπεράσει τη δυσπιστία έναντι των ΗΠΑ για να διεξαχθούν συνομιλίες, λέει ο Αραγτσί
- Βενεζουέλα και Δομινικανή Δημοκρατία αποκαθιστούν τις προξενικές υπηρεσίες και τις αεροπορικές συνδέσεις
- Ο Τραμπ κλείνει το Κέντρο Κένεντι στην Ουάσιγκτον για διετή ανακαίνιση
- Λίβανος: Νέες επιδρομές του Ισραήλ με 1 νεκρό και 7 τραυματίες, ανάμεσά τους 2 παιδιά
- Κολομβία: Πεθαίνει από πνιγμό ο υπ’ αριθμόν 2 του μεγαλύτερου καρτέλ ναρκωτικών
- Τουρκία: Ταξιδεύουν στην Αλεξανδρούπολη για να αγοράσουν τρόφιμα – Αποκλειστικές εκδρομές μόνο για βοδινό κιμά
