Ραφήνα: «Με έριξαν κάτω και άρχισαν να με δαγκώνουν» – Τι λέει η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από σκυλιά
Από την άγρια επίθεση τα σκυλιά προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στη γυναίκα και χρειάστηκε να πάει στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Σοκαρισμένη η γυναίκα που δέχθηκε άγρια επίθεση από σκυλιά στη Ραφήνα μίλησε στο MEGA και στο Live News.
Όπως είπε δέχθηκε την επίθεση χθες το πρωί όταν είχε βγάλει τον δικό της σκύλο για βόλτα.
«Με έριξαν κάτω»
«Έβγαλα το σκυλί μου το πρωί και τα σκυλιά μου επιτέθηκαν, με έριξαν κάτω και με δάγκωσαν στο αυτί. Έχω ράμματα. Αυτά τα σκυλιά δεν ξέρω από πού έρχονται. Εδώ που μένω υπάρχουν παιδιά. Αυτά τα σκυλιά τα έχουν ξαναδεί στην πλατεία».
Από την άγρια επίθεση τα σκυλιά προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στη γυναίκα και χρειάστηκε να πάει στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
- Νορβηγία: Το σκάνδαλο Έπσταϊν θα διερευνηθεί από κοινοβουλευτική επιτροπή
- Νέο εργαλείο επιτρέπει να διαγράψετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες από το Google Search
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ερντογάν στην ηγεσία του AKP;
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]




