Απίστευτη «ζωγραφιά» στο Αλγερία – Νότια Αφρική από πρώην άσο του Ολυμπιακού (vid)
Το εντυπωσιακό γκολ του άλλοτε μέσου του Ολυμπιακού, Γιασίν Μπενζιά στην φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Αλγερία και την Νότια Αφρική.
Αλγερία και Νότια Αφρική διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε φιλική αναμέτρηση με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο με το χορταστικό 3-3.
Ωστόσο το Highlight της βραδιάς ήταν το γκολ του άλλοτε μέσου του Ολυμπιακού, Γιασίν Μπένζια.
Ο 29χρονος μέσος ο οποίος είχε ένα σύντομο πέρασμα από τους Πειραιώτες ως δανεικός από την Λιλ την σεζόν 2019/20 κατάφερε να πετύχει ένα απίθανο τέρμα στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης. Πιο συγκεκριμένα σήκωσε την μπάλα μέσα στην περιοχή και στη συνέχεια με την έστειλε στα δίχτυα με ανάποδο ψαλιδάκι. Ένα γκολ από αυτά που λέμε… αριστούργημα.
Με την φανέλα του Ολυμπιακού κατέγραψε εννέα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις διχώς να καταφέρει να σημειώσει κάποιο τέρμα η ασίστ.
Δείτε το πανέμορφο τέρμα
LE SUPERBE RETOURNE DE YASSINE BENZIA.
C’EST DE L’ART 🔥🔥🔥 pic.twitter.com/dW1k5xKT5L
— Chebli Ishaq (@IshaqChebli) March 26, 2024
- Ιράν: Κλείνουν πρεσβείες, δυτικοί πολίτες εγκαταλείπουν τη χώρα – Συναγερμός για άμεση κλιμάκωση
- Μπάσκετ στην «σφαίρα» του ιδεατού
- Αγρότες: Διάλογος με «γραμμές» που δεν «σπάνε» – Το blame game του Μαξίμου εν αναμονή της συνάντησης
- Άρης Betsson – Χάποελ Ιερουσαλήμ 77-96: Νέα βαριά ήττα – Τι έκανε στο ντεμπούτο του ο Κώστας Αντετοκούνμπο
- Ιρανοί που ζουν στην Ελλάδα μιλούν στο in για όσα συμβαίνουν στη χώρα τους – Αγωνία για οικογένειες και φίλους
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτίζαν (pic)


