Πάτρα: Νεκρός 26χρονος δικυκλιστής – Η μηχανή του εκσφενδονίστηκε στον ποδηλατόδρομο
Ο άτυχος νεαρός συγκρούστηκε με τζιπ εκτινάχθηκε στον ποδηλατόδρομο.
Νεκρός ο 26χρονος οδηγός της μηχανής που ενεπλάκη σε τροχαίο στην Οθωνος Αμαλίας στην Πάτρα το μεσημέρι της Τετάρτης.
Η μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός προσέκρουσε σε μαύρο τζιπ, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες, επιχείρησε να «ξεπαρκάρει» από το αριστερό άκρο του δρόμου.
Βαριά τραυματισμένος
Αντίθετα, η οδηγός του οχήματος με τις αλβανικές πινακίδες στα πρώτα λόγια που είπε σε αστυνομικούς ότι είχε ξεπαρκάρει και οδηγούσε κανονικά στο δρόμο όταν έπεσε πάνω του η μηχανή.
Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο και παρέλαβε τον 26χρονο βαριά τραυματία αλλά έχοντας τις αισθήσεις του. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο.
Η Τροχαία διενεργεί έρευνες για το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες.
- Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν χαρούμενα τα παιδιά στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (pics)
- Τραγωδία στα Βαρδούσια Όρη: Το «αντίο» της σχολικής κοινότητας στην δασκάλα του Δημοτικού Κιβερίου
- Μπορείς να δείξεις το δίπλωμα οδήγησης ψηφιακά χωρίς πρόστιμο – Πώς θα το κάνεις
- Η μάχη που όλοι περίμεναν – Αυτό είναι το trailer του επικού φινάλε του Stranger Things
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Ανεστίδης βγάζει στον τάκο βουλευτή της ΝΔ – Γνώριζαν για το όργιο παρανομίας
- Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση 3χρονο παιδί υπέστη εγκεφαλίτιδα από γρίπη




