Αποκάλυψη: Ποιοί συνελήφθησαν για τέσσερις δολοφονίες σε Αθήνα και Κέρκυρα το 2020
Σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. Συλλήψεις σε Σερβία, Ισπανία και Ελλάδα.
Στην σύλληψη έξι ατόμων σε Σερβία και δύο σε Ισπανία και Ελλάδα προχώρησαν οι διωκτικές αρχές των συγκεκριμένων χωρών σχετικά με την δολοφονία τεσσάρων συνολικά ατόμων από βαλκανικές χώρες σε δύο φονικές επιθέσεις στις 19 Ιανουαρίου 2020 σε ταβέρνα στην Βάρη και στις 23 Ιουλίου 2020 στην Κέρκυρα που σχετίζονται με τον πόλεμο μαφιών σε διάφορες χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας.
Πρόκειται για την υπόθεση που θα ανακοινώσει σήμερα, Παρασκευή, η ΕΛ.ΑΣ που ήταν σε συνεχή συνεργασία με τις ξένες διωκτικές αρχές -με συντονισμό της Europol -ενώ στοιχεία φέρεται να έχουν συγκεντρωθεί από διαρροή δεδομένων από κρυπτογραφημένη πλατφόρμα επικοινωνίας που χρησιμοποιούσαν οι κακοποιοί.
Ο «Μεγάλος Στρατιώτης»
Τα ονόματα των συλληφθέντων αλλά και 13 ακόμη ατόμων που κατηγορούνται για τη δράση των εν λόγω μαφιών έχουν αναφερθεί προ διημέρου στα σερβικά ΜΜΕ.
Στη Σερβία, οι περισσότεροι ύποπτοι συνελήφθησαν στο Βελιγράδι, στο Νόβισαντ και στο Σλανκαμέν. Εξι άτομα μέλη των ίδιων συμμοριών είναι ήδη κρατούμενοι σε φυλακές στην Σερβία και στο Μαυροβούνιο.
Όπως αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ, κύριος ρόλος αποδίδεται στον Σερβο με το ψευδώνυμο «Μεγάλος Στρατιώτης» που ανήκε αρχικά στην σερβική συμμορία των «Μαγισσών» ενώ συσχετίστηκε με ομάδα χούλιγκαν ποδοσφαιρικής ομάδας της χώρας.
- Ο Μόντο Ντουπλάντις αποκάλυψε με τι θα ασχοληθεί όταν αποσυρθεί από τον στίβο
- Σομαλία: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στο Μογκαντίσου χωρίς σοβαρά επεισόδια – Η σημασία τους
- «Ήταν ποιητικό» – Έρθα Κιτ, η τραγουδίστρια του «Santa Baby» πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2008
- ΗΠΑ: Η οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν τραβά την προσοχή… για λάθος λόγο
- «Η Γιουβέντους πάει να πάρει τον Φρατέζι από την Ίντερ»
- Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Από τα Χριστούγεννα με βροχές στην «ψυχρή» και χιονισμένη Πρωτοχρονιά
