Θέμις Μπαζάκα: «Δέχθηκα επίθεση και βρισιές μετά τις δηλώσεις μου για τα θρησκευτικά»
Η ηθοποιός δίνει τις δικές της απαντήσεις για τη δύσκολη θέση που βρέθηκε μετά από πρόσφατες δηλώσεις της.
H Θέμις Μπαζάκα έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύληας στο «I Love Σου Κου» του ΑΝΤ1.
Σκληραίνω αν φερθούν άσχημα σε συνάδελφό μου
«Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν σκοτεινή πλευρά, οπωσδήποτε. Με τα χρόνια κάπως κληραίνεις γιατί χάνεται η αθωοτότητα της νεανικής ηλικίας. Σκληραίνω αν φερθούν άσχημα σε συνάδελφό μου και κάποιος τον αδικήσει. Εκείνη την ώρα κάτι με πνίγει, δεν σκέφτομαι το κόστος, λέω «αν δεν μιλήσω θα σκάσω». Πολλοί άνθρωποι κρύβονται σαν τις μαϊμούδες πίσω από τα δέντρα, δεν παίρνουν θέση, δεν θέλουν να προσβάλουν, ξέρεις πολλοί είναι έτσι, εγώ δεν είμαι έτσι».
Η σχέση της με τα κοινωνικά δίκτυα
«Μιλάω και βλέπεις τι γίνεται. Από θέση δεν έχω ούτε Facebook, ούτε TikTok, ούτε τίποτα. Έχει γίνει ένα εργαλείο κακίας, φρικτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι θέλουν να γράψουν τόσο άσχημα πράγματα. Ένα κουτσομπολιό και ένας βόθρος».
Οι αντιδράσεις που δέχτηκε έπειτα από τη δήλωσή της για τα θρησκευτικά
«Την πρώτη μέρα με τρόμαξε η επίθεση, γιατί ήμουν και στο θέατρο και ερχόντουσαν, μας κυνηγούσαν οι κάμερες, διάφορος κόσμος έπαιρνε τηλέφωνο στο θέατρο και έλεγε «πείτε της αυτό», «πείτε της αυτό». Δέχτηκα όχι απειλές, αλλά κάπως βρισιές».
«Συνεχίζω και επιμένω ότι πρέπει να γίνει αυτό το πράγμα» τόνισε στο τέλος.
Η δήλωση για τα θρησκευτικά
«Όχι δεν είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία, αλλά το καλό που της θέλω, να κάτσει να το δει, μπας και ανοίξει το μάτι όλων. Εμείς που είμαστε καλλιτέχνες δεν ξεκινάμε να κάνουμε ποτέ μια δουλειά αναρωτώμενοι αν αυτό θα αρέσει στο τηλεοπτικό ή θεατρικό κοινό. Έρχεται μια επιθυμία, το πιστεύουμε, το υπερασπιζόμαστε και σας το προσφέρουμε. Από εκεί και ύστερα, σε άλλον θα αρέσει και σε άλλον όχι. Σίγουρα, είναι μια σειρά προκλητική, η οποία θα δημιουργήσει εντάσεις, γιατί δυστυχώς η κοινωνία μας είναι συντηρητική» είπε αρχικά.
«Οι άνθρωποι οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους την εξουσία, πρέπει να προχωρήσουν αυτό το πράγμα και να το ανοίξουν. Πρέπει να γίνει η σεξουαλική εκπαίδευση στο σχολείο, πρέπει να πάψουν τα θρησκευτικά, πρέπει όλοι να μιλούν στα παιδιά πιο ανοιχτά για κοινωνικά θέματα. Δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα».
- Γρηγορίου: «Μας αφήνει πικρή γεύση η ισοπαλία – Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια»
- Πώς μια παρέα εφήβων δημιούργησε την AI startup του ενός δις δολαρίων
- Ο τουρισμός σε Ελλάδα και Μεσόγειο μετρά το κόστος του πολέμου στο Ιράν – Οι Ευρωπαίοι αλλάζουν πορεία
- Super League: Η βαθμολογία μετά τους αγώνες σε Κρήτη, Σέρρες και Λάρισα (pic)
- Είναι ο Ντόου… man of the match – Ο Αρτέτα εμπιστεύτηκε το πουλέν του και δικαιώθηκε
- Οι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί του Xόλιγουντ για το 2025





