Σύγκρουση δύο σκαφών στις Σπέτσες
Από το περιστατικό, δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.
Σύγκρουση δύο σκαφών σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή του στενού των Σπετσών.
Αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης ήταν η πρόκληση υλικών ζημιών και στα δύο σκάφη.
Η σύγκρουση
Το ένα σκάφος με 2 επιβαίνοντες, κατέπλευσε, αυτοδύναμα στο παλαιό λιμάνι των Σπετσών, ενώ το άλλο, με έναν επιβαίνοντα, κατέπλευσε με ιδία μέσα, στη Σπετσοπούλα.
Από το περιστατικό, δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.
Την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Σπετσών.
Απαγόρευση απόπλου
Απαγορεύτηκε, αρχικά ο απόπλους και των δύο σκαφών, μέχρι να υπάρξει προσκόμιση βεβαιωτικού εξιοπλοίας απ’ τους νηογνώμονες που τα επιβλέπουν.
Κατόπιν βεβαιωτικού, επιτράπηκε ο απόπλους του ενός σκάφους, για εκτέλεση μεμονωμένου πλου, προς την Κοιλάδα της Αργολίδας.
Μετά τον κατάπλου, ο απόπλους του πιο πάνω σκάφους, απαγορεύτηκε εκ νέου απ’ το Α Λιμενικό Τμήμα του Πορτοχελίου (Λιμεναρχείο Ναυπλίου), μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αποκατάστασης βλάβης – ζημιάς απ΄ τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
- Συνταγή: Σουτζουκάκια της μαμάς
- Κολομβία: Το ELN καλεί σε ενότητα των ένοπλων οργανώσεων και σε ετοιμότητα για πιθανή επίθεση των ΗΠΑ
- Όσο καλά κι αν έφαγες, πάντα υπάρχει χώρος για ένα γλυκό
- Καιρός: Σταθερές θερμοκρασίες και κατά τόπους βροχοπτώσεις – Αναλυτικά η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο
- «Αιμορραγούν» τα μουσεία στις ΗΠΑ: Περικοπές, φόβος και το μέλλον της συλλογικής μνήμης
- Η επιστήμη ξέρει τι κάνει τους άνδρες ελκυστικούς – Και δεν είναι αυτό που νομίζεις
