Στα «άκρα» η σχέση Μπενζεμά – Γκαγιάρδο
Στα άκρα οι σχέσεις του Καρίμ Μπενζεμά με τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ο οποίος τον άφησε εκτός αποστολής της Αλ Ιτιχάντ.
Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά στη Σαουδική Αραβία. Μετά την καθυστερημένη άφιξή του από τις διακοπές, ο 36χρονος Γάλλος επιθετικός ζήτησε να φύγει «προσωρινά» από την Αλ Ιτιχάντ και να επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά το αίτημα του απορρίφθηκε.
Αυτή η εξέλιξη δημιούργησε νέο ρήγμα στις σχέσεις του με τη διοίκηση και ο Μπενζεμά είναι δυσαρεστημένος και το δείχνει σε κάθε περίσταση.
Τον έδιωξε ο Γκαγιάρδο, αλλά…
Αυτό οδήγησε τον Αργεντινό τεχνικό της ομάδας της Τζέντα, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, να τον διώξει την περασμένη εβδομάδα από την προπόνηση, κατηγορώντας τον για αδιαφορία, και να δώσει εντολή να προπονείται στο εξής μόνος του.
Τελικά παρενέβη η διοίκηση και ο Μπενζεμά επέστρεψε στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά ο Γκαγιάρδο είναι δυσαρεστημένος και τον απέκλεισε από το σημερινό ματς στο Ουζμπεκιστάν κόντρα στη Ναβμπαχόρ, για τη φάση των «16» του champions league της Ασίας. Ο Αργεντινός τεχνικός θεωρεί πως ο Γάλλος σταρ δεν είναι σε κατάλληλη φυσική κατάσταση για να βοηθήσει την ομάδα.
- Hellenic Train: Ακυρώνονται δρομολόγια του Οδοντωτού λόγω πτώσης δέντρων
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ έδωσαν τελεσίγραφο σε Ουκρανία και Ρωσία να τερματίσουν τον πόλεμο μέχρι τον Ιούνιο
- Νέα διάκριση για Μουζακίτη και Καρέτσα: Στους κορυφαίους νέους παίκτες σύμφωνα με το CIES (pics)
- Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να ευθύνεται για την έκρηξη – Χωρίς έλεγχο για 12 χρόνια οι σωληνώσεις
- Φάμελλος: Ρουσφέτια, υποκλοπές και σκάνδαλα διαβρώνουν την εμπιστοσύνη προς την πολιτική και τους θεσμούς
- Φοινικούντα: Αγωγή από την αδελφή του 68χρονου θύματος για να κηρυχθεί ανάξιος κληρονόμος ο ανιψιός
