Ο Καρίμ Μπενζεμά θα φύγει από τη Σαουδική Αραβία και αναμένεται να παίξει για έξι μήνες στην Αγγλία, με την Τσέλσι να είναι πιο κοντά στην απόκτηση του, με τις Μάντσεστερ και Αρσεναλ να εξετάζουν επίσης την περίπτωση του.
Ο 36χρονος Γάλλος φορ, μετά την καθυστερημένη άφιξή του από τις διακοπές, ζήτησε να φύγει από την Αλ Ιτιχάντ.
Πλησιάζει στο Νησί
Η Τσέλσι θέλει να λύσει το πρόβλημα με το γκολ, που είναι το μεγάλο πρόβλημα στους πρώτους μήνες της φετινής Premier League, καθώς ο Νίκολα Τζάκσον, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Βιγιαρεάλ, δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας του Λονδίνου.
Ετσι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση ενός ικανού φορ με τον Μπενζεμά να είναι ιδανική λύση για να βοηθήσει στην επίθεση έως το τέλος της σεζόν, καθώς η Τσέλσι θα κινηθεί για την απόκτηση του Βίκτορ Οσίμεν, που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με τη Νάπολι.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Οταν ο Μεντιλίμπαρ... χτυπούσε τη μοίρα του, οδηγώντας την «φτωχή» Ρεάλ Βαγιαδολίδ, στην κορυφαία σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της. Πέρασαν 19 χρόνια από τότε, αλλά το αξεπέραστο επίτευγμα του Βάσκου, ακόμη μνημονεύεται.
Το Παπαστράτειο γέμισε απ’ άκρη σ’ άκρη, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δημιουργούν «καυτή» ατμόσφαιρα και να ωθούν τους Πειραιώτες σε μία σπουδαία νίκη
Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με άνεση 3-0 τη Ναντ στο Παρκ Ντε Πρενς και αύξησε τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς από τη Λανς, φουλάροντας για ακόμα μία κούπα