Παρά τα προβλήματα στις σχέσεις με τον προπονητή του, Μαρσέλο Γκαγιάρδο και την επιθυμία του να φύγει από την Αλ Ιτιχάντ, ο Καρίμ Μπενζεμά, παραμένει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας από την Σαουδική Αραβία.
Το ξεκίνημα του Γάλλου επιθετικού στην νέα του ομάδα, ήταν πολύ καλό, καθώς μετρά εννέα γκολ και πέντε ασίστ, όμως από την στιγμή που τραυματίσθηκε κι έχασε δύο ματς, η κατάσταση άλλαξε.
Παρά τις φήμες για αποχώρηση και αυτές τις εσωτερικές εντάσεις, ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» του 2022, δεν τοποθετήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα δημοσίως, κάτι που άλλαξε εχθές (9/2) το βράδυ, όταν επανενεργοποίησε τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.
Ο 36χρονος άσος παραχώρησε συνέντευξή στο «GQ Middle East», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:
«Το να βρίσκομαι στην Σαουδική Αραβία, είναι μια νέα πρόκληση που μου αρέσει, ένα μακροπρόθεσμο έργο σε μια μουσουλμανική χώρα. Δεν είμαι μόνο ποδοσφαιριστής εδώ στην Σαουδική Αραβία, είμαι και πρεσβευτής. Είμαι εδώ για να φέρω σύντομα σπουδαίους Ευρωπαίους παίκτες. Η πρόκληση μας είναι να το ανεβάσουμε στο ίδιο επίπεδο με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί στην συνέχεια, αλλά εγώ θα επιλέξω πότε θα τελειώσει η καριέρα μου. Τελικά, θα ήθελα να με θυμούνται ως κάποιον που άρχισε από τον πάτο και ανέβηκε μόνος στην κορυφή, παρά τα εμπόδια που συνάντησα».
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Ένα πρωτοφανές περιστατικό στον αγώνα της Μίνστερ με τη Χέρτα Βερολίνου αναδεικνύει την ένταση γύρω από την τεχνολογία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και το VAR
Αδιανόητα επεισόδια μεταξύ ποδοσφαιριστών διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι της Κρουζέιρο με την Ατλέτικο Μινέιρο για τον τελικό των play offs του πρωταθλήματος Μινέιρο