«Μάχη» πρόκρισης για τον Ολυμπιακό
Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης αντιμετωπίζουν την ισχυρή Αρκάς στην Τουρκία, στη ρεβάνς της φάσης των «8» του CEV Cup, με στόχο τη νίκη-πρόκριση στην τετράδα.
Με προορισμό τη Σμύρνη «πέταξε» η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Και αυτό, διότι την Τετάρτη (7/2, 18:00), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης αντιμετωπίζουν την ισχυρή Αρκάς στην Τουρκία, στη ρεβάνς της φάσης των «8» του CEV Cup, με στόχο τη νίκη-πρόκριση στην τετράδα.
Στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης, στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» ο Θρύλος επικράτησε με 3-2 σετ των Τούρκων.
Κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για τη γειτονική χώρα, ο Αλεν Παγένκ δήλωσε: «Δεύτερο ματς στη Σμύρνη. Κερδίσαμε το πρώτο ματς, όμως το δεύτερο δεν θα είναι πιο εύκολο. Πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι.
Πάμε εκεί, για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να πάμε στον ημιτελικό. Νομίζω, ότι πρέπει να σερβίρουμε καλά, να τους πιέσουμε και να τους απομακρύνουμε από το φιλέ. Ξέρουμε, ότι έχουν δύο πολύ καλούς διαγώνιους, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε, ώστε να κερδίσουμε τον αγώνα».
- Eπίσημο: Οι νέες έδρες των Dubai BC, Μακάμπι και Χάποελ στην Euroleague – Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Έφοδος της Αστυνομίας στις φυλακές Κομοτηνής – Βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα
- «Γράψε μια ψεύτικη μελέτη» – Τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα γίνονται εργαλείο ακαδημαϊκής απάτης
- LIVE: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ
- Τούρκος αξιωματούχος: Ο πύραυλος δεν είχε στόχο την Τουρκία, πιστεύουμε ότι στόχευε βάση στην Κύπρο
- Οριστικά χωρίς οπαδούς στο Άνφιλντ η Γαλατασαράι κόντρα στη Λίβερπουλ

