Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στην Τσέλσι, όπου η Λίβερπουλ επικράτησε με 4-1 στο Άνφιλντ, και όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα αυτός ο τραυματισμός αποδείχτηκε αρκετά σοβαρός αφού θα τον αφήσει έξω για αρκετές εβδομάδες.

Όπως είχαν ενημερώσει οι Ρεντς τις προηγούμενες μέρες ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και γι’ αυτό τον λόγο, έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Άρσεναλ. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο τραυματισμός αυτός θα αφήσει στα… πιτς τον Σόμποσλαϊ για 3 με 4 εβδομάδες, χάνοντας σημαντικά παιχνίδια.

Με αυτό τον τρόπο, 0 23χρονος διεθνής άσος προστέθηκε στους ήδη υπάρχοντες τραυματίες (Σαλάχ, Τσιμίκας, Μάτιπ, Μπαίσετιτς) και ο Γιούργκεν Κλοπ καλείται να διαχειριστεί ακόμη μια απουσία ενός κομβικού ποδοσφαιριστή. Ο Σόμποσλαϊ, ο οποίος σε 28 εμφανίσεις φέτος έχει πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ, αναμένεται να απουσιάσει από τις ακόλουθες αναμετρήσεις της Λίβερπουλ:

10/2: Λίβερπουλ – Μπέρνλι (Premier League)
17/2: Μπρέντφορντ – Λίβερπουλ (Premier League)
21/2: Λίβερπουλ – Λούτον (Premier League)
25/2: Τσέλσι – Λίβερπουλ (Carabao Cup)
28/2: Λίβερπουλ – Γουότφορντ ή Σαουθάμπτον (FA Cup)
2/2: Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ