Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλμέιδα: «Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος σαν τον Μαραντόνα»

Αλμέιδα: «Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος σαν τον Μαραντόνα»

Συγκινητικά λόγια από τον Ματίας Αλμέιδα για τον Ντιέγκο Μαραντόνα τον οποίο γνώριζε όσο λίγοι.

Συνέντευξη στο «Super Deportivo Radio» παραχώρησε ο Ματίας Αλμέιδα που αρχικά εξέφρασε τον θαυμασμό του στον Κάλο Αντσελότι.

«Θαυμάζω τον Κάρλο Αντσελότι, τον λατρεύω αυτόν τον τύπο, γιατί δεν πουλάει τίποτα περίεργο και είναι νικητής. Ο Τύπος μιλάει ελάχιστα για τον Αντσελότι και τα καταφέρνει σιωπηλά εδώ και 30 χρόνια. Θα τον ρωτούσα τι ένιωσες όταν κέρδισες το Champions League; Και κυρίως πώς διαχειρίζεσαι τον εγωισμό σου σήμερα; Σήμερα υπάρχει πολύ το «εγώ» από όλες τις απόψεις και είναι δύσκολο να το διαχειριστεί κανείς», ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια αποκάλυψε το μπλουζάκι με τον Μαραντόνα που του έδωσε ο Ρόα και συγκίνησε με τα λόγια του για τον Ντιέγκο.

«Ο Ρόα μου έδωσε ένα μπλουζάκι Μαραντόνα. Μία ημέρα το είδα και είπα: «Τι καλό μπλουζάκι». Φοράω αυτό το μπλουζάκι με πιτζάμες όταν είμαι στο σπίτι και συνεχίζω να βλέπω τα βίντεο του Ντιέγκο και κάθε μέρα είμαι πιο πεπεισμένος ότι δεν θα υπάρξει άλλος σαν αυτόν ποτέ. Ο Μαραντόνα είναι μόνος παίκτης στην ιστορία που με συγκίνησε. Αυτός είναι ο Αργεντινός που μας υπερασπίστηκε», τόνισε ο «Πελάδο»

Στη συνέχεια μίλησε για τον Μέσι και για το όνειρο της κατάκτησης του Μουντιάλ που δεν μπόρεσε να ζήσει επισημαίνοντας πως: «Θα ρωτούσα τον Μέσι τι ένιωσε όταν σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αφήστε τον να μου πει τι πέρασε από το σώμα του, γιατί αυτό είναι κάτι που αναρωτιέμαι. Θα μου άρεσε πολύ να σηκώσω αυτά τα 4 κιλά χρυσού, γιατί είναι κάτι που δεν το έχω κάνει. Έπαιξα, προσπάθησα να το κερδίσω και δεν τα κατάφερα, γι’ αυτό θα ήθελα να μάθω πώς είναι. Πάλεψα όλη μου τη ζωή για να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής με το Εθνική ομάδα και δεν μπορέσαμε να το κάνουμε».

Τέλος μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τη Ρίβερ Πλέιτ: «Το συναίσθημά μου είναι πολύ ιδιαίτερο για τη Ρίβερ και είναι σαν πολλοί να το έχουν ξεχάσει. Μεγάλωσα στη Ρίβερ, ήμουν πρωταθλητής εκεί. Ήμουν στη χειρότερη στιγμή στην ιστορία. Η αγάπη μου είναι πολύ μεγάλη για τη Ρίβερ, δεν έχω να δηλώσω κάτι άλλο. Μερικές φορές νομίζω ότι είναι κάπως άδικο, αυτό που έδωσα ήταν να μην λάβω κάτι, γιατί όταν δίνεις για αγάπη, δίνεις. Αν μου έλεγες σήμερα, πού θα ήθελες να δεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου όταν αποσυρθείς;

Το όνειρό μου πάντα ήταν να αγοράσω ένα μπουθ και να πάω στο γήπεδο της Ρίβερ, γιατί δεν έχω ξαναμπεί στο γήπεδο της Ρίβερ από τότε που έφυγα και πολλές φορές με ρωτώ “Γιατί πρέπει να μου συμβεί αυτό; Γιατί έκαναν πάρτι;” οι πρωταθλητές του Κόπα Λιμπερταδόρες και δεν με κάλεσαν; Αυτό είναι λάθος”. Θέλω να επιστρέψω στο γήπεδο της Ρίβερ ως φίλαθλος. Γι’ αυτό την ημέρα που θα φύγω από το ποδόσφαιρο, θα πάω να αγοράσω ένα μπουθ για να δω την Ρίβερ ως οπαδός».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024