Νίκος Κωτσάκης: Πέθανε ο θρυλικός τροχονόμος-σύμβολο της Λεωφόρου Κηφισίας
«Τον ευχαριστούμε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του»
Πέθανε ο τροχονόμος Νίκος Κωτσάκης, που ρύθμιζε την κυκλοφορία επί αρκετά χρόνια στη διασταύρωση της Εθνικής Αντιστάσεως στο Νέο Ψυχικό.
Η είδηση του θανάτου του εμβληματικού τροχονόμου έγινε γνωστή μέσω των social media, καθώς ο Αντώνης Ζαρογκίκας, μέλος της ομάδας «Νέο Ψυχικό-Φιλοθέη-Ψυχικό» στο Facebook έγραψε πως «Αποχαιρετήσαμε τον θρυλικό τροχονόμο Νίκο Κωτσάκη, τον τροχονόμο σύμβολο της λεωφόρου Κηφισίας. Τον ευχαριστούμε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του».
O αγαπημένος τροχονόμος των ελλήνων οδηγών βρισκόταν στο ίδιο σημείο για πολλά χρόνια, και όσοι περνούσαν συχνά από την Αγία Βαρβάρα τον γνώριζαν με το μικρό του όνομα. Το μαύρο παχύ μουστάκι του ήταν τόσο χαρακτηριστικό που του είχαν αποδώσει το προσωνύμιο «Μουστάκιας». Κάποιοι τον χαρακτήριζαν και ως τον «Εθνικό μας τροχονόμο».
Ο Νίκος Κωτσάκης μεγάλωσε σε μια πολυμελή οικογένεια στον Νομό Ηλείας, ενώ από τα 15 του ανέλαβε την ευθύνη της οικογένειάς του, εργαζόμενος ιδιαίτερα σκληρά στα χωράφια.
Τα τελευταία χρόνια ήταν μόνιμος κάτοικος Αμαρουσίου.
- Συλλαλητήριο για τα Τέμπη: Πώς θα λειτουργήσουν αύριο Σάββατο τα Μέσα Μεταφοράς – Οι ακριβείς ώρες
- Γρηγορίου: «Ο Άρης είναι πάνω απ’ όλα – Στόχος είναι η 5η θέση»
- Τα κορίτσια 13-15 ετών πρωταθλήτριες του καπνίσματος στην Ευρώπη
- Η αλεπού στο παζάρι – Τι δουλειά είχε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην επίδειξη μόδας της Prada;
- Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Στην Πιερία με τα αστέρια του Απόλλωνα Ράχης
- Όχι άλλες Κιβωτούς του Κόσμου


