
Αυτόν τον αμυντικό «κοιτάζει» η Νάπολι
Η Νάπολι φαίνεται πως έχει κάνει πρόταση για αμυντικό της Τσέλσι που δεν υπολογίζεται από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν υπολογίζει τον Τρέβορ Τσάλομπα στην Τσέλσι. Ο Αγγλος στόπερ είχε προτάσεις για να φύγει το καλοκαίρι από το Λονδίνο, αλλά η υπόθεση του τελικά δεν προχώρησε και παρέμεινε στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Ο Αργεντινός τεχνικός συνεχίζει να μην τον υπολογίζει και θα παραχωρηθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Ποιες άλλες τον θέλουν
Για τον Τσάλομπα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον Νάπολι και Νότιγχαμ, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να είναι πιο κοντά στην απόκτηση του. Μάλιστα οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει στα δέκα εκατ. ευρώ.
Να σημειωθεί πως και η Μπάγερν Μονάχου είχε προσεγγίσει τον Τσάλομπα, αλλά τελικά προτίμησε τη λύση του Ερικ Ντάιερ για να ενισχύσει την άμυνα της.
- Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Νιούαρκ λόγω επεισοδίων
- Η μεσαία τάξη στις ΗΠΑ ξοδεύει περισσότερα
- Χερσώνα: Παιδί σκοτώθηκε από πλήγμα ουκρανικού drone – Ρωσική επίθεση στη Νικόπολ, γυναίκα έχασε τη ζωή της
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- Η Oura παρουσιάζει το μικρότερο «έξυπνο δαχτυλίδι» στον κόσμο με νέες λειτουργίες υγείας
- Γιορτή σήμερα 1 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


