
Ατμοσφαιρική ρύπανση στην Ινδία: Πυκνή ομίχλη στο Νέο Δελχί – Εικόνες που θυμίζουν ταινία θρίλερ
Ο δείκτης ποιότητας ατμοσφαιρικού αέρα στο Νέο Δελχί διαμορφώθηκε σήμερα το πρωί στο 376
Προβλήματα δημιουργήθηκαν το πρωί της Τρίτης στις πτήσεις και τα δρομολόγια των τρένων στην πρωτεύουσα της Ινδίας, στο Νέο Δελχί, καθώς πυκνή ομίχλη κάλυψε την περιοχή, περιορίζοντας την ορατότητα σε μόλις 50 μέτρα σε ορισμένες περιοχές.
«Πολύ πυκνή ομίχλη» παρατηρήθηκε στην πόλη, όπου η θερμοκρασία ήταν μόλις 9 βαθμοί Κελσίου, όπως ανακοίνωσε η μετεωρολογική υπηρεσία της Ινδίας, προσθέτοντας ότι είναι πιθανόν να παρατηρηθεί «πυκνή έως πολύ πυκνή» ομίχλη τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας σε κάποιες περιοχές έως και αύριο, Τετάρτη.
Η «πυκνή ομίχλη» περιέχει αιωρούμενα σωματίδια και άλλους ρύπους, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, που προειδοποίησε για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στην υγεία των 20 εκατ. κατοίκων της πόλης.
Ο δείκτης ποιότητας ατμοσφαιρικού αέρα στο Νέο Δελχί διαμορφώθηκε σήμερα το πρωί στο 376
Λόγω της πυκνής ομίχλης σημειώθηκαν καθυστερήσεις σε τουλάχιστον 30 πτήσεις που επρόκειτο να προσγειωθούν ή να αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο της ινδικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με το ινδικό πρακτορείο ειδήσεων ANI. Επηρεάστηκαν επίσης περίπου 14 τρένα που πραγματοποιούσαν δρομολόγια στη Βόρεια Ινδία, όπως μετέδωσε το ANI.
Δείτε εικόνες:
- Πλημμύρισαν οι παραλίες της Αττικής – Στα ύψη το κόστος στις οργανωμένες πλαζ
- Ηράκλειο: Συνελήφθη ο επιχειρηματίας που είχε διαφύγει από τους αστυνομικούς
- Δουδωνής: Ήρθε η ώρα να θεσπίσουμε στο Σύνταγμα την υποχρέωση για προστασία από την έμφυλη βία και τις γυναικοκτονίες
- Τσίπρας σε Ράμα: Δε δέχομαι μαθήματα περί αριστεράς – Πατριωτικό καθήκον η στήριξη της μειονότητας
- UEFA για Οικονόμου: «Οι σκέψεις μας σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν»
- O Τραμπ μίλησε με Νετανιάχου και Χεζμπολάχ και ισχυρίζεται πως πήρε διαβεβαιώσεις για κατάπαυση του πυρός


