Άννα Βίσση: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο της video clip
Η αγαπημένη τραγουδίστρια αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο Hotel Ερμού, που μεταφέρθηκε φέτος στην οδό Πειραιώς.
Το video clip για το νέο της τραγούδι με τίτλο «Λεκές» κυκλοφόρησε το απόγευμα της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου η Άννα Βίσση από την Panik Gold. Η κορυφαία ερμηνεύτρια χάρισε στους θαυμαστές της ένα παθιασμένο ζεϊμπέκικο δια χειρός Νίκου Καρβέλα και στην οπτικοποιημένη του μορφή συνεργάζεται με έναν από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Η Γη της Ελιάς».
Πρόκειται για τον Βασίλη Μίχα, τον 29χρονο ηθοποιό που ενσαρκώνει για τρίτη σεζόν φέτος τον ρόλο του Χρήστου στην δημοφιλή καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου στο MEGA.
Το νέο video clip της Άννας Βίσση και η συνεργασία
Στο νέο video clip της τραγουδίστριας, ο Βασίλης Μίχας υποδύεται τον σύντροφό της, με τον οποίο η Άννα Βίσση συναντιέται σε ένα μπαρ, όπου βλέπουμε να προκύπτει μεταξύ τους ένας μεγάλος τσακωμός. Εκείνος φεύγει από το μπαρ με τη μηχανή του και στη διαδρομή εμπλέκεται σε τροχαίο δυστύχημα και χάνει τη ζωή του.
Στη συνέχεια της ιστορίας η Άννα Βίσση αναπολεί τις όμορφες στιγμές που πέρασαν οι δυο τους στο παρελθόν και αδυνατεί να συνειδητοποιήσει το τραγικό συμβάν του θανάτου του. Τη σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Bodega, ενώ τα θετικά σχόλια και τα views στο YouTube έχουν ήδη πάρει «φωτιά».
H ανάρτηση του Βασίλη Μίχα
- Ιράν: Για μήνυμα Κύπρου μέσω Λιβάνου μη χρήσης των βρετανικών βάσεων, γράφει η Beirut Time
- Περού: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση μίνι βαν με νταλίκα
- Κολομβία: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 83 τραυματίες στη συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους στα σύνορα με το Περού
- Συρία: Βάση του στρατού γίνεται στόχος ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από το Ιράκ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αποκωδικοποίηση
- Λίβανος: Για τον κίνδυνο «κατοχής» του, κάνει λόγο ο Μακρόν



