Πάτρα: Ο νοσηλευτής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ασθενούς έλαβε προθεσμία για την απολογία του
Το φερόμενο περιστατικό το κατήγγειλε γιατρός του νοσοκομείου
Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη (21/12) ζήτησε και πήρε ο 51χρονος νοσηλευτής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, ο οποίος όπως καταγγέλθηκε, φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκα ασθενή στα Επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Το φερόμενο περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από γυναίκα γιατρό του νοσοκομείου.
Αναμένεται η κατάθεση της ασθενούς
Άμεσα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προσήγαγαν τον νοσηλευτή στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού και ήδη η υπόθεση εξετάζεται με πολύ προσοχή προκειμένου να διασταυρωθούν οι αναφορές που έγιναν. Αναμένεται δε και η κατάθεση της ασθενούς προκειμένου να αποφασιστεί ο σχηματισμός δικογραφίας.
Σύμφωνα με το tempo24.news, o διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης διέταξε εχθές τη διενέργεια ΕΔΕ για το καταγγελθέν περιστατικό.
- Τηλεκριτική διαιτησίας; Φοβούνται και την σκιά τους!
- Φάμελλος από Γλυφάδα: Σοβαρότατες οι ευθύνες της κυβέρνησης που δεν επενδύει στην πρόληψη
- «Τη δέρνουν, σας παρακαλώ βοηθήστε» – Ο Μπάρον Τραμπ έσωσε γυναίκα στο Λονδίνο
- Τα γυαλιά ηλίου α λα «Top Gun» του Μακρόν στο Νταβός έσπασαν τα ταμεία
- BHMAGAZINO: O συλλέκτης, η ολόχρυση Αντέλ και η Γροιλανδία
- Τραμπ: Η συμφωνία για τη Γροιλανδία είναι υπό διαπραγμάτευση – Παίρνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου κόστος