Γιοβάνοβιτς: «Με προβληματίζει που δεχόμαστε εύκολα γκολ»
Ιδιαίτερα προβληματισμένος μετά τη νέα κακή εμφάνιση τού Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων απέναντι στον Ατρόμητο και ηττήθηκε με σκορ 3-2 στο Περιστέρι.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν πολύ απογοητευμένος στις δηλώσεις του, τονίζοντας πως τον προβληματίζει το ότι η ομάδα του δέχεται εύκολα γκολ, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι απουσίες δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο.
Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:
Για το ματς: «Δεν ήμασταν καλοί αλλά σίγουρα τα γκολ που δεχθήκαμε είναι κάτι που τελευταία έχει γίνει συχνά, να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ».
Τι τον προβληματίζει: «Η ευκολία με την οποία δεχόμαστε τα γκολ».
Για το αν φταίει το γεγονός ότι είχε απουσίες στη θέση του στόπερ: «Καμία σχέση με τις απουσίες. Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε εύκολα γκολ. Δεν είναι η ώρα να το εξηγήσουμε. Είμαστε μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, είμαστε υποχρεωμένοι όταν έχεις δύσκολη περίοδο να επιστρέψεις στα στάνταρ της απόδοσης και των αποτελεσμάτων».
- LIVE: Μπρέντφορντ – Τότεναμ
- LIVE: Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σίτι
- Λίβερπουλ – Λιντς 0-0: Το 2026 μπήκε… στραβά για τους «κόκκινους»
- Η νέα «γκρίζα ζώνη» του αμερικανικού μπάσκετ
- Από ποδοσφαιριστής… επενδυτής στη Σεβίλλη ο Σέρχιο Ράμος
- Κινδυνεύει να τελειώσει πρόωρα η σχέση Κεν – Φιορεντίνα
- Χολμς: «Ανυπομονώ για το ντέρμπι – Μου αρέσει ο ανταγωνισμός»
- Λάτσιο – Ινσίνιε: Η επιστροφή που αλλάζει τα δεδομένα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 01.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/benjamin-davies-Xhj88MexoG4-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442