Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Περιστέρι το πρώτο… crash test για τον Γιοβάνοβιτς!

Στο Περιστέρι το πρώτο… crash test για τον Γιοβάνοβιτς!

Στα… σχοινιά ο Σέρβος τεχνικός μετά την αποτυχία στην Ευρώπη, κρίνεται πλέον σε κάθε ματς με αρχή το αποψινό με τον Ατρόμητο.

Οι… κακές γλώσσες έλεγαν πως πέρσι μετά από το προτελευταίο ματς πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη με τον Ρέαμπτσιουκ και τον Ολυμπιακό να στερεί από τον Παναθηναϊκό τον τίτλο που αναζητά από το 2010 ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτηκε σοβαρά να αλλάξει σελίδα στον πάγκο της ομάδας του.

Όσα είχαν γίνει πριν από αυτό (και όχι μόνο) είχαν βάλει σε σκέψεις τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟ. Η απόφαση δεν πάρθηκε και ο Γιοβάνοβιτς έμεινε στους πράσινους με στόχο να τους οδηγήσει φέτος στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Μπήκε στους ομίλους αποτυγχάνοντας να βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπράγκα και μετά τους 4 βαθμούς στα 2 πρώτα ματς ήρθαν 4 ήττες και ένας οδυνηρός αποκλεισμός που πλέον έχει βάλει (ξανά) στα… σκοινιά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής είναι υπ΄ατμόν στον Παναθηναϊκό καθώς πλέον ο Αλαφούζος «ψάχνεται» ήδη για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας.

Δεν είναι βλέπετε μόνο ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, είναι και το γεγονός ότι η μόνη μεγάλη νίκη που έχει κάνει φέτος στο πρωτάθλημα είναι του Χουανκάρ στο Καραϊσκάκη! Το 0-3 στα χαρτιά που πήρε ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό και αν δεν υπήρχε αυτή η εξέλιξη τώρα οι πράσινοι δεν θα ήταν πρώτοι όπως εμφανίζονται στην βαθμολογία των… δικαστηρίων αλλά τέταρτοι.

Crash test για το μέλλον του

Με ένα ρόστερ που ενισχύθηκε το καλοκαίρι αλλά εν τέλει δεν λειτουργεί όπως έπρεπε με τις ευθύνες στον Γιοβάνοβιτς να είναι τόσο πιεστικές σε βαθμό που το πρώτο… crash test για το μέλλον του στον πράσινο πάγκο είναι απόψε, στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο.

Στο Περιστέρι ο Γιοβάνοβιτς παίζει το πρώτο «κανονάκι» για την «επιβίωσή» του στους «πράσινους». με τον Αλαφούζο να περιμένει είτε μια θεαματική αλλαγή είτε τον επόμενο που θα αναλάβει να πετύχει αυτό που δεν μπορεί ο Γιοβάνοβιτς.

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024