H 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε και πλέον γνωρίζουμε τις 16 ομάδες που περνούν στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Παρί και Πόρτο συμπλήρωσαν το παζλ των 16.
Στις αποψινές αναμετρήσεις κρίνονταν μόλις δύο εισιτήρια, αφού τα υπόλοιπα 14 είχαν «τσεκαριστεί» από την χθεσινή βραδιά, με τις Πόρτο και Παρί Σεν Ζερμέν να είναι οι τελευταίες που εξασφάλισαν την πρόκριση.
Έτσι έχουμε και λέμε, την πρόκριση πανηγυρίζουν Κοπεγχάγη, Νάπολι, PSV, Ίντερ, Λάτσιο, Πόρτο, Παρί Σεν Ζερμέν και Λειψία ως δεύτερες, ενώ Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Σοσιεδάδ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι, περνούν ως πρώτες.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με την Μονακό, την οποία δεν πρέπει να υποτιμήσει ο Ολυμπιακός, ενώ τοποθετήθηκε και για τα… κιλά του Κόρι Τζόσεφ.
Ο πρόεδρος της Μπέτις βρίσκεται στην Αθήνα και παραχώρησε δηλώσεις στο πλαίσιο της αναμέτρησης των «βερδιμπλάνκος» με τον Παναθηναϊκό (12/3, 19:45), στη φάση των «16» του Europa League.