Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο οδηγός που υπέστη ανακοπή στο τιμόνι
Το όχημά του προσέκρουσε σε βανάκι του δήμου και σε ένα ακόμη αυτοκίνητο
Κατέληξε ο άνδρας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο μετά από τροχαίο που έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Γούναρη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το πρωί της Τετάρτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος άνδρας υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να προσκρούσει σε βανάκι του δήμου Θεσσαλονίκης και σε ένα ακόμη αυτοκίνητο στη συνέχεια.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή άφησε την τελευταία του πνοή.
- Τραυματίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας της Λεβερκούζεν – Λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό
- Συρία: Οι Κούρδοι κατηγορούν την κυβέρνηση για προδοσία – Σε εξέλιξη βίαιες συγκρούσεις
- «Σαδίστρια νυμφομανής» – Όταν η CIA φακέλωσε την Έρθα Κιτ ως «επικίνδυνη κομμουνίστρια, εχθρό του λαού»
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού (pic)
- Νέα απεργία προγραμματίζουν οι οδηγοί ταξί – Οι ημερομηνίες
- Ολυμπιακός – Μαρούσι 104-89: Νέα «100άρα» και 14/14 για τους Πειραιώτες

