Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: «Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα» επιμένει ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου

Θεσσαλονίκη: «Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα» επιμένει ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο 45χρονος οδηγός έχασε τις αισθήσεις του και όταν συνήλθε προσπάθησε να αλλάξει πορεία, αλλά ήταν αργά

Ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου του ΟΑΣΘ, ο οποίος χθες το μεσημέρι έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, χτυπώντας δύο αυτοκίνητα και μια μηχανή σκοτώνοντας την οδηγό, είπε ξανά ότι δεν θυμάται τίποτα από το δυστύχημα σε επικοινωνία που είχε με τη μητέρα του.

«Δεν θυμάμαι πώς κατέληξα εδώ αντί να εκτελώ το δρομολόγιο», της είπε μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Νωρίτερα, μιλώντας και στους δυο γονείς του, ο 45χρονος οδηγός είπε ότι εκεί που έκανε το δρομολόγιο, ξαφνικά βρέθηκε στο νοσοκομείο. «Δεν έχω καταλάβει τίποτα, πείτε μου τι έγινε», ρώταγε.

Ο οδηγός, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, φέρεται να λιποθύμησε και να έγειρε στο τιμόνι με αποτέλεσμα να παρασύρει το ταξί και το μηχανάκι προτού το λεωφορείο ακινητοποιηθεί.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο 45χρονος έχασε τις αισθήσεις του καθώς οδηγούσε και όταν συνήλθε προσπάθησε να αλλάξει πορεία, αλλά ήταν αργά.

Το χρονικό

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 3 το μεσημέρι επί της οδού Μοναστηρίου, στο ύψος του ΟΣΕ. Στο λεωφορείο επέβαιναν τρεις επιβάτες.

Στην ανεξέλεγκτη πορεία του, το λεωφορείο χτύπησε ένα ταξί και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, οι οδηγοί των οποίων τραυματίστηκαν, ενώ η οδηγός της μηχανής βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Το αστικό λεωφορείο της γραμμής 23 κινούνταν από τον Βαρδάρη, όταν ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του και το βαρύ όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, παρασύροντας ό,τι έβρισκε στο πέρασμά του, έως ότου καρφώθηκε στο πεζοδρόμιο.

Οι τρεις επιβάτες του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024