
Αιτωλικό: 21χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασε 37χρονος – Η γνωριμία μέσω Instagram που κατέληξε εφιάλτης
Η νεαρή καταγγέλλει ότι την οδήγησε στο σπίτι του και τη βίασε
Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα κορίτσι 21 ετών στα χέρια ενός 37χρονου στο Αιτωλικό. Η νεαρή κατήγγειλε ότι ο 37χρονος, τον οποίο γνώρισε μέσω Instagram την κράτησε στο σπίτι του παρά τη θέλησή της και τη βίασε.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι την Κυριακή, αφού συνεννοήθηκε με έναν άνδρα ηλικίας 37 ετών μέσω instagram, αποφάσισαν να συναντηθούν κοντά στο Γυμνάσιο Κατοχής.
Όπως καταγγέλλει, με πρόσχημα ότι θα πάνε μία βόλτα σε κοντινό μέρος, ο 37χρονος την οδήγησε στο σπίτι του στην Κατοχή, όπου με την απειλή βίας την παρακράτησε χωρίς τη θέλησή της και την βίασε.
Την άφησε να φύγει μετά από κάποιες ώρες
Κάποιες ώρες αργότερα την άφησε να φύγει η νεαρή επέστρεψε στο σπίτι της λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ.
Σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράνομη κατακράτηση.
- Ραντεβού με την πρόκριση στο Final Four τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού
- Νέες ταινίες: Θα βρει ο Γκάι Ρίτσι τον παλιό καλό εαυτό του;
- Χάος στη Λιβύη με οπαδική βία, άγρια επεισόδια και τραυματίες (vid)
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σάββατο – Αφρικανική σκόνη, βροχές και κατά τόπους χαλαζόπτωση
- Πειραιάς: «Ημουν στο μπάνιο», κατέθεσε ο σύντροφος της 24χρονης που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
- Συνελήφθη επικεφαλής ένοπλης οργάνωσης του Ιράκ, ως επικεφαλής σε τρομοκρατικές επιθέσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη


