Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τον «δράκο των Εξαρχείων» – Τρεις επιθέσεις σε γυναίκες μέσα σε λίγες ώρες
Ανάμεσα στα θύματα είναι και μια 13χρονη που ήταν και η πρώτη που δέχθηκε την επίθεση.
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία για τρεις διαδοχικές επιθέσεις σε γυναίκες μέσα σε λίγες ώρες στα Εξάρχεια από άγνωστο άνδρα με σκοπό να ασελγήσει εις βάρος τους.
Οι επιθέσεις έγιναν το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί χωρίς ευτυχώς ο δράστης να ολοκληρώσει τις αρρωστημένες του σκέψεις.
Και οι τρεις γυναίκες έχουν περιγράψει τον δράστη με ίδια χαρακτηριστικά οπότε όλα δείχνουν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο
Ανάμεσα στα θύματα είναι και μια 13χρονη που ήταν και η πρώτη που δέχθηκε την επίθεση.
Επιτίθεται υπό το φως τη μέρας
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη καταγγελία έγινε από την ανήλικη στις 19 Νοεμβρίου όταν περίπου στις το μεσημέρι ενώ βρισκόταν στην οδό Βαλτετσίου, την πλησίασε ένας άγνωστος, την έπιασε από τη μέση και αποπειράθηκε σε ασελγήσει εις βάρος της.
Το κορίτσι έβαλε τις φωνές και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.
Την επόμενη ημέρα, χθες 20/11, το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά.
Συγκεκριμένα μια 26χρονη κατήγγειλε ότι λίγο μετά τις 7 το πρωί ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας άγνωστος με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε και την έριξε στο έδαφος προσπαθώντας να την βιάσει χωρίς να τα καταφέρει.
Περίπου 15 λεπτά αργότερα στην οδό Ζωοδόχου Πηγής μια 27χρονη κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος της όρμησε και της έκλεισε το στόμα. Η ίδια αντιστάθηκε και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.
Η περιγραφή του δράστη
Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις γυναίκες έχουν περιγράψει τον δράστη με ίδια χαρακτηριστικά οπότε όλα δείχνουν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο.
Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη ενώ αναζητά και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να ταυτοποιήσει τον δράστη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν καταγγελίες για τουλάχιστον 4 επιθέσεις ενώ ο δράστης περιγράφεται ως μετρίου αναστήματος, με κοντά ξανθά μαλλιά που μιλά σπαστά αγγλικά και ηλικίας περίπου 25 με 30 ετών. Ως σημεία σημεία των επιθέσεων αναφέρονται οι οδοί Μεθώνης, Βαλτετσίου, Ζωοδούχου Πηγής, Κωλέτη και Νικηταρά.
- Έδεσσα: Αιματηρό επεισόδιο στο καρναβάλι – 23χρονος μαχαίρωσε 21χρονο στο πόδι
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Μπασκόνια με «κατοστάρα» στη Ρεάλ
- Χαμάς: Ετοιμάζεται να αναδείξει τον νέο ηγέτη της, μεταξύ του Χάλεντ Μεσάαλ και του Χαλίλ αλ Χάγια
- Καθαρά Δευτέρα: Πού ευνοούν οι συνθήκες για το πέταγμα του χαρταετού – Χάρτης με την εκτιμώμενη ένταση ανέμων
- BAFTA 2026: Το «One Battle After Another» είναι και επισήμως η καλύτερη ταινία – Δείτε όλους τους νικητές
- Μονακό – Λε Μαν 103-79: Η ομάδα του Σπανούλη κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας


