Νοκ άουτ ο Κβαρατσχέλια – Χάνει τον ημιτελικό του Nations League
Το μεγάλο αστέρι της Γεωργίας, Χβίτσα Κβαρατσχέλια, συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει από τον ημιτελικό του Nations League.
Το βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Εuro 2024 ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γεωργία, θα κοστίσει πολύ ακριβά τελικά και στους δεύτερους.
Η «φούρια ρόχα» είδε τον Γκάβι να αποχωρεί με σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος είναι τελικά ρήξη χιαστού και θα τον αφήσει εκτός δράσης ως και εννιά μήνες, προκαλώντας μεγάλο πλήγμα και στην Μπαρτσελόνα.
Από την άλλη, η Γεωργία είδε τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια να συμπληρώνει κάρτες και θα τον στερηθεί από τον ημιτελικό του Nations League απέναντι στο Λουξεμβούργο. Ο σούπερ σταρ της Νάπολι θα εκτίσει τιμωρία μίας αγωνιστικής και θα χάσει το μεγαλύτερο παιχνίδι της χώρας του εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Θα είναι βέβαια διαθέσιμος στον τελικό του Nations League όπου εφόσον προκριθεί η Γεωργία είναι πιθανό να βρει αντίπαλό της για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro την Ελλάδα.
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΓ’)
- Πίσω στο συνεργείο ο πύραυλος του Artemis ΙI – Τον Απρίλιο η ιστορική επιστροφή της NASA στη Σελήνη
- Τέμπη: Συνεχίζεται η δίκη για τα βίντεο – Καταθέτει ο πατέρας τη Μάρθης και δικαστικοί πραγματογνώμονες
- Στις φλόγες το Μεξικό μετά τον θάνατο του Ελ Μέντσο – Αιματηρά αντίποινα, στρατός στους δρόμους, φόβοι για ντόμινο βίας
- Όχι, δεν είναι η Τέιλορ Σουίφτ που έχεις συνηθίσει: Έτσι είναι η 36χρονη popstar χωρίς makeup και μαλλί κομμωτηρίου
- Ιράν: Μαζί με το αεροπλανοφόρο πλησιάζει η ώρα αποφάσεων για τις ΗΠΑ – Τρεις επιλογές για τον Τραμπ



