Τρίκαλα: Έκρηξη σε σπίτι από διαρροή υγραερίου – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 87χρονος
Το σπίτι του ηλικιωμένου έχει καταστραφεί, οι τοίχοι έχουν γκρεμιστεί και το εσωτερικό των δωματίων έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων το πρωί της Κυριακής (19/11) μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στο σπίτι ενός ηλικιωμένου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Το περιστατικό σημειώθηκε στον οικισμό Περδικορράχη, πιθανόν από διαρροή υγραερίου.
Γείτονες που άκουσαν τον μεγάλο θόρυβο, βγήκαν από τα σπίτια τους για να δουν τι συνέβη. Μόλις αντίκρισαν το κατεδαφισμένο σπίτι δεν πίστευαν στα μάτια τους, ενώ μέσα στα συντρίμμια βρισκόταν ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης του, που διέμενε μόνος του.
Οι τοίχοι έχουν γκρεμιστεί, το εσωτερικό των δωματίων έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές και η αυλή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο
Αμέσως κάλεσαν βοήθεια και στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, με 8 άντρες και τον Διοικητή.
Στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης
Ο 87χρονος απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, με τραύματα και εγκαύματα, στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Στο σπίτι έφτασαν επίσης η Αστυνομία και ο ΔΕΔΔΗΕ για τις απαραίτητες ενέργειες.
Στις φωτογραφίες από το σημείο, που δημοσιεύει το Trikalanews.gr, φαίνεται το σπίτι του ηλικιωμένου να έχει καταστραφεί από την έκρηξη. Οι τοίχοι έχουν γκρεμιστεί, το εσωτερικό των δωματίων έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές και η αυλή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
