Μήτογλου: «Εχω αυτοπεποίθηση, κλείσαμε όπως έπρεπε την εβδομάδα»
Χαρούμενος ο Ντίνος Μήτογλου για το 2/2 του Παναθηναϊκού
Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν για μια ακόμα φορά εξαιρετικός, με τον διεθνή φόργουορντ να ισοπεδώνει τη φροντλάιντ της Βίρτους Μπολόνια και να οδηγεί τον Παναθηναϊκό στη νίκη με 90-76.
Κορυφαίος ξανά ο διεθνής φόργουορντ
Ο άσος του Τριφυλλιού, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με νταμπλ-νταμπλ, έχοντας 24 πόντους και 10 ριμπάουντ, μετά το τέλος του παιχνιδιού εξέφρασε την ικανοποίησή του για το 2/2 της ομάδας του στη «διαβδολοβδομάδα» και μίλησε για τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε.
«Είναι απίθανο. Κλείσαμε όπως έπρεπε αυτή την εβδομάδα, με δύο νίκες. Είμαι χαρούμενος για όλους, παίκτες και οπαδούς. Δείξαμε βελτίωση, να συνεχίσουμε έτσι και ακόμα καλύτερα. Προσωπικά έχω αυτοπεποίθηση, με βοηθάνε όλοι και νιώθω καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο flash interview.
Λεσόρ: «Συγχαρητήρια στον κόουτς για τις 200 νίκες»
Μετά το παιχνίδι με την Βίρτους Μπολόνια μίλησε και ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος συνεχάρη τον Εργκίν Αταμάν για τις 200 νίκες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Τούρκος είναι ένας προπονητής που ξέρει πως να κερδίζει τα παιχνίδια.
«Οι διαιτητές με χρέωσαν φάουλ και έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένος και να κάνω ό,τι μπορώ για να πάρουμε τη νίκη. Ο Όλεγκ είναι νέος μαθαίνει το παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο. Συγχαρητήρια στον κόουτς για τις 200 νίκες. Είναι ένας προπονητής που ξέρει να κερδίζει», τόνισε ο Γάλλος.
- Clock Ticks as Greece Hits 53% of EU Recovery Goals
- Το μήνυμα του Ινφαντίνο για το συμβάν με τον Βινίσιους και τον Πρεστιάνι
- Ο Κάρολος επισκέφθηκε την Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο μετά τη σύλληψη του αδελφού του Άντριου
- Δήμος Θεσσαλονίκης: Ρεκόρ παραπόνων για επίλυση – Ποια είναι τα αιτήματα των κατοίκων
- Τα «αρβιλάκια», το «ψάρεμα» και τα «χρωματιστά μήλα»: Συνομιλίες από το κύκλωμα που διακινούσε κοκαΐνη στη Ρόδο
- Πώς σχολίασε ο Μακρόν την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τους δασμούς

