
Τρίπολη: Σύλληψη 11χρονου και 14χρονου για επίθεση σε μαθητή Γυμνασίου
Συνελήφθησαν και οι γονείς τους με την κατηγορία παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Τα περιστατικά βίας στα σχολεία μεταξύ ανηλίκων, οι οποίοι πολλές φορές δρουν σε συμμορίες, έχουν πάρει ανησυχητικές διαστάσεις. Αυτή τη φορά, δύο ανήλικοι στην Τρίπολη επιτέθηκαν σε 13χρονο μαθητή μέσα στο σχολείο.
Το νέο περιστατικό βίας συνέβη χθες, Τετάρτη, σε Γυμνάσιο της Τρίπολης.
Πιο συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο 13χρονος μαθητής, ενώ βρισκόταν στο σχολείο, ένας 14χρονος και ένας 11χρονος, τον πλησίασαν και άρχισαν να διαπληκτίζονται μαζί του, μετά άρχισαν να τον γρονθοκοπούν, ενώ στη συνέχεια προσπάθησαν να κλέψουν το ποδήλατό του.
Ο 13χρονος απευθύνθηκε αμέσως στις αρχές.
Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Τρίπολης συνέλαβαν τους ανήλικους δράστες, αλλά και τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
- Εκλογές: Η Ελλάδα στο δρόμο προς τις κάλπες και στο μικροσκόπιο διεθνών οίκων – Το εύρημα που ανάβει «φωτιές»
- Από τα μαθήματα ρωσικών στο κόμμα της Καρυστιανού – Είδε φως και… μπήκε ο Νίκος Ζιάγκος
- Ρολάν Γκαρός: Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τον Σακελλαρίδη (2-1)
- Επίθεση Τραμπ στα ΜΜΕ για τον πόλεμο στο Ιράν: Ακόμη και αν παραδοθεί άνευ όρων η Τεχεράνη, θα λένε ότι νίκησε
- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εξωτερικών για την αναχαίτιση του Global Sumud Flotilla
- Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου»


