Πέθανε ο πρόεδρος της Έβερτον (pic)
Απεβίωσε ο ισχυρός άνδρας της Έβερτον, Μπίλι Κενράιτ, ο οποίος μέχρι και τις τελευταίες του ώρες δεν σταμάτησε να εργάζεται για την αγαπημένη του ομάδα.
Στο πένθος βυθίστηκε η Έβερτον! Ο πρόεδρος του κλαμπ, Μπιλ Κένραιτ, πέθανε σε ηλικία 78 ετών όπως έκαναν γνωστό τα «ζαχαρωτά».
O ισχυρός άνδρας των «ζαχαρωτών» είχε διαγνωστεί με όγκο πριν από αρκετούς μήνες και πριν από έξι εβδομάδες είχε υποβληθεί σε επέμβαση.
Έχοντας καταφέρει να βγει από την εντατική και να επιστρέψει στο σπίτι του για την ανάρρωσή του, έγινε γνωστή όλη η σοβαρότατη περιπέτεια της υγείας του, με επίσημη ενημέρωση της Έβερτον προς τους οπαδούς της.
Μάλιστα, αναφέρεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου από την διάγνωση μέχρι και την εισαγωγή στο νοσοκομείο, εργαζόταν κανονικά μαζί με τον Φαρχάντ Μοσίρι για να μην κολλήσει το θέμα της πώλησης των μετοχών στην 777 Partners!
Everton Football Club is in mourning following the death of Chairman Bill Kenwright CBE, who passed away peacefully last night aged 78, surrounded by his family and loved ones.
— Everton (@Everton) October 24, 2023
- Κατώτατος μισθός: Οι διευκρινίσεις Κεραμέως για την αύξηση
- Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: «Η Σούβλα του Άρχοντα» και οι 323 εργαζόμενοι στο ψητοπωλείο – φάντασμα
- Iνστιτούτο ΕΝΑ: Τα βασικά οικονομικά μεγέθη σε δύο κομβικές περιόδους – Κυβέρνηση Τσίπρα vs κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Πολλά πλοία, αεροπλάνα και στρατιώτες – Έτσι θα έμοιαζε η μάχη για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- Euroleague: «Τελικός» τετράδας για τη Ρεάλ στη Μαδρίτη – Τελευταίες ελπίδες για Ντουμπάι, Μακάμπι, Μιλάνο
- Γενετικές αναλύσεις αποκαλύπτουν τον αρχαιότερο γνωστό σκύλο



