Την επόμενη προσωρινή λύση ψάχνει τα τελευταία 24ωρα ο Άγιαξ, μετά και την απόλυση του πρώτου προπονητή της ομάδας, Μόρις Σταίν.
Ο «Αίαντας» έχει ξεκινήσει τραγικά τη σεζόν φέτος, καθώς αυτή τη στιγμή τον βρίσκουμε στην προτελευταία θέση της Eredivise με μόλις 5 βαθμούς.
Ολλανδικά δημοσιεύματα ανέφεραν χθες πως ο Άγιαξ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον άλλοτε Ολλανδό τεχνικό της Εθνικής ομάδας της Ελλάδος, Τζον Φαν Σιπ, κάτι που ήρθε να επιβεβαιώσει με δικά του λόγια ο ίδιος ο 59χρονος.
Οι φήμες κάνουν λόγο για προσωρινή συμφωνία, η οποία θα επανεξεταστεί ανάλογα με την πορεία του πρώην παίκτη της ομάδας.
Εν τω μεταξύ, ως προσωρινός διευθυντής ορίστηκε ο Χεντβίγκες Μαδούρο. Ο πρώην μέσος του Άγιαξ ήταν ένας από τους βοηθούς του Μορίς Στάιν πριν ληφθεί η απόφαση για την απόλυση του 49χρονου τη Δευτέρα.
Ο Μαδούρο θα είναι ο πρώτος προπονητής για τους αγώνες αυτής της εβδομάδας με την Μπράιτον για το Europa League και την τεράστια αναμέτρηση της Κυριακής με την πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα PSV.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.