Οριστικό: Εκεί θα διεξαχθούν τα ματς των ισραηλινών ομάδων
Μεγάλη ανατροπή με τις αναμετρήσεις των ισραηλινών ομάδων!
Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων, βρέθηκε στέγη για τις αναμετρήσεις των ισραηλινών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η Κύπρος θα φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες των συλλόγων από το Ισραήλ.
Οι ισραηλινές ομάδες δεν θα μπορούν να αγωνιστούν εντός έδρας όσο διαρκούν οι συγκρούσεις με τη Χαμάς
Λόγω και του πολέμου στη Μέση Ανατολή, είχε δημιουργηθεί μεγάλο ζήτημα με τους ευρωπαϊκούς αγώνες και η Κύπρος έδωσε τη λύση.
Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Κύπρου Ανδρέας Μουζουρίδης, επιβεβαίωσε το γεγονός, με τις Μακάμπι Τελ Αβίβ, Χάποελ Χολόν, Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν, Μπνέι Χερζλίγια και Νες Ζιόνα να… μετακομίζουν στη Μεγαλόνησο.
Αξίζει να σημειωθεί, πως τα ματς θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία οπαδών, ενώ μόνο που απομένει είναι πλέον το «ok» από τη FIBA για την τυπική μετακίνηση των τεσσάρων ομάδων της.
- Πιερρακάκης: Τα μεγάλα αγκάθια για την ελληνική οικονομία και τι σημαίνει η εκλογή του στο Eurogroup
- Κυβέρνηση «Φραπέδων»: Το πραγματικό πρόβλημα είναι το δικαίωμα σιωπής που επικαλείται η Νέα Δημοκρατία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φοινικούντα: «Δέχομαι απειλές», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη – Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ



