Συνελήφθη τσαντάκιας μετά από 11 χρόνια για ληστεία εις βάρος γυναίκας
Ο 51χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών
Συνελήφθη μετά από διερεύνηση και αξιοποίηση πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σήμερα το πρωί 51χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 7 ετών για το αδίκημα της ληστείας.
Ο 51χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή του Μαραθώνα.
Λήστεψε και τραυμάτισε γυναίκα
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ τον Ιούλιο του 2012, ο κατηγορούμενος επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, απέσπασε με τη χρήση σωματικής βίας τσάντα η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, από γυναίκα που περπατούσε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.
Επιπλέον, ο συλληφθείς έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο 51χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Αφγανιστάν: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν «να αμύνεται» έναντι των Ταλιμπάν
- Βενεζουέλα: «Τα έσοδα από τις εξαγωγές πετρελαίου θα κατατίθενται απευθείας σε λογαριασμούς των ΗΠΑ»
- Κώστας Γρεβενίτης: Ανοίγουν τα στόματα στη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία
- Υπόθεση Κώστα Γρεβενίτη: «Είχε εντάσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός του» – Τι αποκαλύπτει μάρτυρας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το καυτό εξάγωνο
- Πτώση στρατιωτικού αεροπλάνου στη Βολιβία – Τουλάχιστον 15 νεκροί – «Έβρεξε» λεφτά [βίντεο]


