Λαπροβίτολα: «Είχαμε την σκληράδα του Ολυμπιακού»
Ο Νίκολας Λαπροβίτολα μίλησε για την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.
Ο Νίκολας Λαπροβίτολα μίλησε για τη σημασία της νίκης της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, αλλά και τα στοιχεία που θα έχει η ομάδα του τη φετινή σεζόν.
Χαρακτήρισε το αποτέλεσμα οδηγό για τη συνέχεια των Καταλανών, την ώρα που ο ίδιος έκλεισε τον αγώνα σαν ένας από τους κορυφαίους, με 17 πόντους και 7 ασίστ, σε 28 λεπτά.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Πιστεύω πως δεν ήταν μια απλή νίκη. Είναι ένα ακόμη σημάδι των δυνατοτήτων που έχει αυτή η ομάδα. Ήμασταν εξαιρετικοί. Παίξαμε με την ίδια ένταση και σκληράδα με τον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα του.
Θεωρώ πως αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα μπροστά για μας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με την ίδια ταπεινότητα και ενέργεια».
- Ιράν: Είναι «προς το συμφέρον» της G7 να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Ρούμπιο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Απευθείας αναθέσεις ύψους 2,2 δισ. ευρώ
- Eurogroup: Στο επίκεντρο οι αγορές ενέργειας και τα μέτρα πολιτικής – Ζητούμενο ο προσεκτικός σχεδιασμός
- Γιορτή σήμερα 27 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 27.03.2026]
- Euroleague: Νίκες για Ρεάλ, Μακάμπι, Μπάγερν και Μιλάνο – Η βαθμολογία (pic)


