
«Μάχη» με τον καρκίνο εξακολουθεί να δίνει ο Γιώργος Δασκαλάκης
Ο γνωστός ερμηνευτής νοσηλεύεται και πάλι εξαιτίας της μάχης που δίνει με τον καρκίνο.
Ο Γιώργος Δασκαλάκης δίνει μάχη με τον καρκίνο εδώ και κάποιον καιρό και φροντίζει να ενημερώνει διαρκώς τους θαυμαστές και φίλους του για την κατάσταση της υγείας του. Ο γνωστός τραγουδιστής, καθ’ όλη τη διάρκεια της σοβαρής περιπέτειας με την υγεία του, δεν έχει σταματήσει να στέλνει αισιόδοξα μηνύματα.
Πριν λίγες ώρες ο Γιώργος Δασκαλάκης κοινοποίησε στους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook ότι νοσηλεύεται ξανά για λόγους υγείας. Η σύντροφος του τραγουδιστή σχολίασε με τη σειρά της την ανάρτηση δίνοντας αγάπη και ελπίδα.
Δημοσίευσε νέα φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, αναρτώντας μία φωτογραφία από το κρεβάτι του Ευαγγελισμού, έγραψε:
«Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Π@@@στη καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτης… έχεις πάρει προβάδισμα νομίζεις εεεε??? Μπορεί… Αλλά είμαι και εγώ καλός όμως… θα φανεί σε λίγο στο χειροκρότημα!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ».
Η σύντροφός του, Μαρία Ντινώρη σχολίασε στην ανάρτηση του τραγουδιστή: «Ζωή μου τίποτα δεν έχει τελειώσει. ΕΣΥ έχεις τον τελευταίο λόγο!!!! Σ αγαπώ και η αγάπη κάνει θαύματα!!! Ζήσε… είσαι ήδη νικητής…σε χρειάζομαι κοντά μου ακούς;».
Η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Δασκαλάκης:
- Συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά με τον νέο Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων
- Νέος συναγερμός μετά τον χανταϊό: Πάνω από 100 επιβάτες με νοροϊό σε κρουαζιερόπλοιο στην Καραϊβική
- Τι ισχύει με το buy out του Μοντέρο για ομάδες της Euroleague
- Μεγάλη νίκη για την ακροδεξιά της Αυστραλίας: Το One Nation κερδίζει την πρώτη του έδρα στη Βουλή
- Αφρικανική σκόνη: Έκκληση ειδικών για περιορισμό μετακινήσεων – «Αποφεύγουμε την έντονη σωματική άσκηση»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το ατύχημα στο κεφάλι πριν το ταξίδι στο Άγιο Όρος


